Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Şubat 2023, 09:16   #17459
Not
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Antalyalı hemşolarıma slm olsun buralardan.. 2000de deprem sonrası Güüllükte 19 ay ikamet etmiştim kışın bir fırtına çıkardı ne sağlam ağaç kalır nede sağlam elektrik trafosu şimdilerdede değişmemiştir zahir... Haksızmıyım be kızlar...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

o dönemler yokdum ben orda 2005'de geldim ama fırtınası fenaaa bir hafta günlük gunesliydi sanki bahar ayındayız şimdi bir haftadır tam kış soğu var Antalya'nın ne kışı beli ne yazı 😃

Günaydınlar ^^

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:15 -->-> Daha önceki mesaj 08:56 --

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canim, ev isi bitmez herseu biter ev isi bitmez illaki birsey cikar, vallah bilmiyorum insallah o da duzeldi hastaydi en son. ozledik onu da

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hello hemso, seneye tuaf basladik hemso, hayirlisi olsun
Kahvemi aldim sonunda, ancak yazabildim. Sen iyimisin su an
Soguk dimi oralar

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canim super gorunuyor ellerine saglik

Aynen canım hiç bitmiyor ya hele ki çamaşır hiç @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yı da özledim bı an önce gelsin onsuz olmuyor buralar. 🥰

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:16 -->-> Daha önceki mesaj 09:15 --

Tanem Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, hayırlı akşamlar 😊
Hanımefendiler, beyefendiler pasta yaptım lütfen buyurun birlikte yiyelim

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ellerine sağlık Tanem'cim çok güzel görünüyor 😊

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver