|
Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Antalyalı hemşolarıma slm olsun buralardan.. 2000de deprem sonrası Güüllükte 19 ay ikamet etmiştim kışın bir fırtına çıkardı ne sağlam ağaç kalır nede sağlam elektrik trafosu şimdilerdede değişmemiştir zahir... Haksızmıyım be kızlar... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
o dönemler yokdum ben orda 2005'de geldim ama fırtınası fenaaa bir hafta günlük gunesliydi sanki bahar ayındayız şimdi bir haftadır tam kış soğu var Antalya'nın ne kışı beli ne yazı 😃
Günaydınlar ^^
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:15 -->-> Daha önceki mesaj 08:56 --
Aynen canım hiç bitmiyor ya hele ki çamaşır hiç @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yı da özledim bı an önce gelsin onsuz olmuyor buralar. 🥰
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:16 -->-> Daha önceki mesaj 09:15 --
Ellerine sağlık Tanem'cim çok güzel görünüyor 😊