Sesleri duyan komşu telefona sarıldı! Genç kadın kocasını darbetti, gece hastanede sonlandı
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yaşayan genç kadın, tartıştığı eşini darbederek yaraladı. Sesleri duyan komşular, ekiplere haber verirken çift hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Kocaeli'nin Darıca ilçesi Sırasöğütler Mahallesi Sırasöğütler Caddesi üzerinde bulunan evlerinde yaşayan bir çift arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın daha da hararetlenmesi üzerine genç kadın eşini darp etmeye başladı. KOMŞULAR 112'Yİ ARADI
Öfkesi dinmeyen genç kadın, daha sonra eşinin başına bir cisimle vurarak yaraladı. Evden yükselen tartışma seslerini duyan komşular, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaralı adama ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulansa alınan adam, tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ŞİKAYETÇİ OLDULAR
Genç kadın da polis ekipleri tarafından hastaneye intikal ettirildi. Olayın ardından her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |