26 Ocak 2023, 15:14
|
#17411 |
Çevrimiçi # Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Genel Sohbet
| Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hello hemso )bir gun oldu tek 10 yok artik ☺ Yazilari okudum, cok sevindim ya
Eskiler donuyor yavas yavas.. eski muhabbetler, canlar ❤ kahveler benden bugun
Yeni uyandim, ayakamadim once ben kahvemi icim, oyle size yapim yoksa dedigin gibi seker ywrine tuz 😅
Heja m , canim dikkat et, ya o oksuruk uzun sure gecmiyor
Yaz geldi, biz hala oksuruyoruz
Ne pis hastaliklar vardi bu sene
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canim sende dikkat et cocuklar da, fazla denk gelmiyoruz, ama aklim sizde.
Iyi persembeler gunaydin
| Sorma be hemşom Heyada dün bana sen damatmısın niye tuz atsun diyo yaw tevbe tevbee... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| |