Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ocak 2023, 20:55   #18
MoHaC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Umre sonrası ilk kez kameralar karşısına geçen Ekrem İmamoğlu'ndan iktidara bomba gönderme

AftieL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hiçbir siyasi partiye inanmıyorum deyip küsüp oy kullanmayacaksan arkadaşım hayranlıkla takip ettiğin selçuk bayraktarın yaptığı ve gelir gelmez ihalara sihalara dokunacağız diyen muhalifini getirirsin başa olay bu kadar basit olay fanatiklik değil fanatikte değilim terör neredeyse karşısındayım birçok insanın hakkı yendi diyorsun işten çıkarıldı diyorsun ibb de işten çıkarılan binlerce insan peki? yerine getirilen dağ kadrosu ot biçenler türk bayrağını kaldırıp kürtçe demeç verenler şuan yaşanıyor 15 sene önce değil kim bu şöförler kim almış araştırılsın yahu bu büyük skandal belediye arabasından uyuşturucu çıkıyor ve bunu dile getirdim diye yemediğim laf kalmıyor asıl sizler tarafgirliği bırakın

Siyasi partiye inanmıyorum demek oy kullanmayacağım anlamına gelmez...dediğim gibi ülke için en faydalı kimi görüyorsam oyum onadır...ibb deki işten çıkarmaları Bi araştır derim bence falancanin dayısı falancanin yeğeni hiç bir işe yaramayan bankamatik memurları...bak geçen imamoglu bir demeç verdi bu konuda sadece bir cümle yazayim:biz işçi alımı yaparken sabıka kaydı sicil kaydı isteriz sicili temiz olan adamı ise aliriz...burada sorun nerde imamoglunda mi? Belediye arabasında uyuşturucu çıkıyor diye ortalığı ayağa kaldırdığınız kadar hergun ülke sınırından geçen binlerce kilo uyuşturucudan kaçak mallardanda dem vurun...dediğinde haklısın belediye aracından çıkan uyuşturucuyu kim koymuş nasil koymuş belediyenin hatası kusuru varsa gereken yapılsın sonuna kadar haklısın lakin adalet herkese eşit olsun....

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver