Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ocak 2023, 17:58   #12
AftieL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aşı oldunuz mu? Pişman mısınız?

Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yine beni benden alıyorsunuz engin bilgilerinizle, keşke forumun en ulvi kişiliği diye bir tag açılsa da size verilse. varyantı aşı olanlar yayıyorlar öyle mi ? aman bunu başka bir yerde ağzınızdan kaçırıp kendinizle alay ettirmeyin.

yeni varyantlar aşı olan kişilerde değil aşılanmayı reddeden kişiler sayesinde mutasyona uğrarlar, aşılanmış insanlar zaten bağışıklık kazanmıştır ve antikorlar tarafından vücuduna giren virüs tanınır ve yaşama tutunmasına izin verilmez. tam aksine aşı olmamış insanların vücudunda ace2 isimli proteinlere tutunarak uzun süre konak olabilirler ve mutasyona uğrarlar. tam da bu sebeple aşı olmayı çoğunlukla reddeden, ekonomik veya kötü sağlık politikaları yüzünden aşı olamayan hindistan da ortaya çıktı en tehlikeli olan delta varyantı. bu bilgiye çok ufak bir araştırma sonucu bile ulaşabilirsiniz. aşılanma oranları arttıkça mutasyon sıklığı azalır. bir şeyi körü körüne savunmadan ve paylaşmadan önce iyice okumanızı ve öğrenmenizi tavsiye ediyorum.

Açıklamaların beni güldürmekten öteye geçmiyor kendini çok zeki sanıp söylediğin herşeyin doğru olduğuna sanıyorsun ordan burdan duyulmuş bu ezberlenmiş cümleleri biz zamanında çok duyduk görende bu alanda doktora falan yaptınız sanır corona geçirmeyen insan varyant yayıyormuş ama aşışılar yaymıyormuş sana mı inanacağım bu alanda konuşan profesörlere mi yada suikaste uğrayan başkanlara mı sen para ile yemlenen profesörlere inanabilirsin ama hiçkimseyi katil olmakla şuçlayamassın senin kimseyi öldürmediğin garantisi var mı sanki bunu ispat edebilirsin

ben yeterince takip edip öğreniyorum merak etme dünya sağlık örgütü dahil şuan herkes aşı ile ilgili günah çıkarmaya başladı git takip et ve mümkünse benimle daha fazla muhatap olma cevap verdim çünkü burası bir anket sadece medenice kendi fikrini yazmak yerine oraya buraya saldırıp aşağılamaya çalışmandan gına geldi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver