Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ocak 2023, 09:51   #11
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aşı oldunuz mu? Pişman mısınız?

AftieL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aşı olmadığım için vicdanım rahat benim yüzümden kimsenin öldüğünü düşünmüyorum sadece aşı olmayanlar değil aşı olanlarda binbir çeşit varyantlarla birlikte yayıcılık yaptığı için

Ve bence kendi vücudu hakkında söz sahibi olmak isteyenler değil başkasının vücudu hakkında söz söyleme hakkı olduğunu sananlar asıl cahillerdir.

yine beni benden alıyorsunuz engin bilgilerinizle, keşke forumun en ulvi kişiliği diye bir tag açılsa da size verilse. varyantı aşı olanlar yayıyorlar öyle mi ? aman bunu başka bir yerde ağzınızdan kaçırıp kendinizle alay ettirmeyin.

yeni varyantlar aşı olan kişilerde değil aşılanmayı reddeden kişiler sayesinde mutasyona uğrarlar, aşılanmış insanlar zaten bağışıklık kazanmıştır ve antikorlar tarafından vücuduna giren virüs tanınır ve yaşama tutunmasına izin verilmez. tam aksine aşı olmamış insanların vücudunda ace2 isimli proteinlere tutunarak uzun süre konak olabilirler ve mutasyona uğrarlar. tam da bu sebeple aşı olmayı çoğunlukla reddeden, ekonomik veya kötü sağlık politikaları yüzünden aşı olamayan hindistan da ortaya çıktı en tehlikeli olan delta varyantı. bu bilgiye çok ufak bir araştırma sonucu bile ulaşabilirsiniz. aşılanma oranları arttıkça mutasyon sıklığı azalır. bir şeyi körü körüne savunmadan ve paylaşmadan önce iyice okumanızı ve öğrenmenizi tavsiye ediyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver