Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ocak 2023, 00:26   #7
BeLa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Acun Ilıcalı mesai saatlerine isyan etti: Niye sabah bu kadar erken kalkılıyor, insanlar uyusun ya!

haklı değil mi? yukarıda bahsedildiği gibi ambulans şoförü vs. 7/24 tetikte olması gereken meslek grupları hariç -ki bu da yeterli personel ile halledilebilir- mesai saatleri düşürülebilir. ülke şartları buna uygun mu? değil ama buna benzer sistemleri deniyor bazı ülkeler. yamulmuyorsam sanna marin <3 haftalık mesaiyi 4 güne düşürmek için bir calisma başlatmıştı önceki senelerde, yine bir kaç avrupa ülkesinde buna benzer haberler çıkıyor. keşke dediği gibi daha insani şartlarda bir çalışma ortamı olsa ama çok zor. şu sartlarda tatil günü bile ek iş kovalayan bir sürü insan var veya mesaiye kalan.

haftanin 6 günü, 8-6 mesai birde trafikte gecen zamanı ekle buna? geldin eve yemek, duş vs. ee ne kaldı? en fazla survivor izleyip yatarsın, kendi ayağına sıkmış bir bakıma. ;b biz buna alıştığımız için bahsettiği şeyler uzay seviyesi geliyor.

kendi işimi yapıyorum. genelde erken kalkmak gibi bir mecburiyetim olmamasına rağmen tatil günleri dahil güneşli bir sabaha uyanmadım, seher vaktinin bereketine inanırım. imkanım olsa 8.30 - 15:30 arası yapardım mesai saatlerini, idealdir.

Konu BeLa tarafından (05 Ocak 2023 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver