Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2023, 16:27   #80
Teqnic
~ SekerShell ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Son 8 Yılın “IF Hosting Firması” Birincisi Şekershell’den IRCForumları Kullanıcılarına Özel YIL BAŞI ÇEKİLİŞİ!

GoldKey Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir gün cekip gidersem bu dünyadan bir agacımın olması güzel bişey diye düşünüyorum herşey için tesekkürler

Merdo_ Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Teşekkürler
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.

TeaMStaR Nickli Üyeden Alıntı
Kredim yüklenmistir kendisine tesekur ederim bol kazanclar dilerim

Gravity Nickli Üyeden Alıntı
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, dediğim gibi hakkımı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşime devrediyorum. Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim. Fidan için özel mesaj göndereceğim

Haylazirc Nickli Üyeden Alıntı
Tema tarafıma kurulup teslim edilmiştir teşekkür ederim.

Firmamız adına göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanızdan, katılımlarınızdan dolayı biz teşekkür ederiz

Tüm IRCForumları kullanıcıları olaraktan hep birlikte güzel bir yıl geçirmek dileğiyle.

Henüz özel mesaj göndermemiş, kazanan kullanıcılar özel mesaj göndermeleri halinde dönüş sağlanacaktır.

Iyi forumlar dileriz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver