ben insan kayırmam açıkçası kayıracak olsam da bu @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmaz. O kelime gözümden kaçmış hepsini okumuştum ki senin yorumunu tarafsız olmadığı için sildim. Ben tekrar diyorum tarafsız güzel bir tartışma ile herkesin fikir belirtmesini istedim. Ben apolitik bir insan sayılırım.
bende akşamdan beri sosyal medya üzerinde yorumlar görüyorum 12 saat sonra
Özgür Türkiye geliyor Lozan bitiyor falan fıstık bu paylaşımlara olan öfkesini burada paylaşmış ve insanların görüşlerine bakmak istemiş ama yanlış kelimelerle
|
Run Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu ülkenin cahilliği hafife alınacak bir şey değil, bu insanlar yüzünden başımızdan gitmediler 20 senedir. Neyse bu sene gönderiyoruz, az kaldı.
Bir neslin hayatını mahvettiler, ülkeye kapanmaz yaralar açtılar. Merak etmeyin, şu berbat ekonomi bizi kurtaracak, yoksa din, kitap Allah dedin mi aklı gidiyor yine hepsinin.
|
Ne yazık ki bu cehalet değil Cafer abi. Bizim millet parti tutmayı takım tutmak gibi görüyor ve bu sadece belli bir kitle değil bu %85. Bu yüzden Türkiye'de siyaset tarihimizde herkes ölene kadar meclisten inmemiştir.
Lütfen bu tartışmaya yorum yapacak arkadaşlar üniformalarını çıkarıp yorum yapsınlar.