Konu: Çözüldü Nick Takip Remotesi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Aralık 2022, 15:42   #16
Giant
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nick Takip Remotesi

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:Text:*:*: { if $nick == TAKIP_NICK { mkdir windowlogs window @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı $+([,$time,]) $+(4,$chan) $+(2,$nick,5) $1- write $+($mircdir,/windowlogs/,$gettok($date,1,$asc(/)),$gettok($date,2,$asc(/)),$gettok($date,3,$asc(/)),.txt) $1- } alias benimlog { run $mircdir/windowlogs } }

Bu kodu + remote eklemekten kurtardım.
Bu şekil bişi oldu;
on *:Text:*:*: { mkdir windowlogs if $findtok(%takiplist-,$nick,32) { $iif(!$window(@Takip),.window -en @Takip) | .aline @Takip 2 $+ $chr(171) $+ $date $time $+ $chr(187) Nick: $nick $chan Msg: $1- | write $+($mircdir,/windowlogs/,$gettok($date,1,$asc(/)),$gettok($date,2,$asc(/)),.txt) $+(,$chan) $+(,$nick,): $1- } } alias benimlog { run $mircdir/windowlogs } dialog takiplist { title "Takip nick listesi" size -1 -1 133 150 option dbu edit "", 11, 17 44 60 10 list 3, 17 54 60 69 button "Ekle", 4, 85 46 32 12 button "Sil", 5, 85 66 33 12 box "Takip edilecek nick'i yaziniz..", 9, 2 32 129 115 button "Tamam", 10, 12 128 111 15, ok } menu status,channel,query { - Takip Listesi: dialog $iif(!$dialog(takiplist),-m takiplist,-v) takiplist } alias takiplist { .dialog -m takiplist takiplist } on *:dialog:takiplist:init:*:{ if (%takiplist-) .didtok $dname 3 32 $ifmatch } on *:dialog:takiplist:sclick:*: { if ($did == 4) { if ($did(11) != $null) { set -u %sk $did(11) | if (%sk) && (!$istok(%takiplist-,%sk,32)) { .set %takiplist- $addtok(%takiplist-,%sk,32) | .notify %sk | .notify on | did -a $dname 3 %sk | did -r $dname 11 } } } if ($did == 5) { if ($did(3).sel > 0) { .set %takiplist- $remtok(%takiplist-,$did(3).seltext,1,32) | .notify -r $did(3).seltext | did -d $dname 3 $did(3).sel | did -c $dname 3 1 } } } on ^*:NOTIFY: { $iif(!$window(@Takip),.window -en @Takip) | .aline @Takip 2Takip listesindeki  $nick  nick'i şu anda sunucuda. Tarih/Saat $date $+ / $+ $time } on ^*:UNOTIFY: { $iif(!$window(@Takip),.window -en @Takip) | .aline @Takip 2Takip listesindeki  $nick  nick'i sunucudan çıkış yaptı. Tarih/Saat $date $+ / $+ $time }

Not: 30122022 Spam'a giriyor mecbur kaldırdım o kısımı.

Buraya kadar tamam. Sıradaki !oku 3012.txt ile tüm 3012.txt içerisindeki yazıları mesaj olarak kendi nicime gelmesini istiyorum bunu nasıl yapabiliriz.

on *:text:!3012*:#:{ var %? = 1, %! = $2 while (%? <= %!) { .timer 1 %? /notice $nick $read($mircdir,/windowlogs/3012.txt) inc %? } }

!3012 20 ile 20 satır okuyorum. Bana tüm txt içerisindeki satırları göndermesi lazım.

Konu Giant tarafından (30 Aralık 2022 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver