Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2022, 07:10   #7
Giant
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çok Nick Girene Ban | Fazla Clone Girene Banlama

MasteR06 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:join:#: { if (*!*@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com !iswm $fulladdress) { %clones = $ialchan($wildsite,#,0) if ( %clones > 7 ) { var %count = 1 set %clone.nicks Nickler --> while (%count <= %clones) { %clone.nicks = %clone.nicks $ial($wildsite,%count).nick inc %count } .mode # +b $address($nick,2) yogun giris tespit edildi. %clone.nicks } } }

Diğer kodda sorunsuz çalışıyor ama bir de bunu dene bakalım.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Evet kod şimdi çalıştı. Şimdi de buna benim atmış olduğum banı 10 dakika sonra açmak istiyorum. Buna zaman ayırırsan sevinirim ya da konuyu hangi arkadaş takip ediyorsa..

Bir kod var kod'un içerisine ekledim fayda etmedi + olarak yeni remote ekleyip de çalışıyor ve kodun çalışma mantığı şu;
Yetkili olduğum kanalda süresi dolan banları (10 dakika) açıyor. Bizim kodun içerisine entegre edemedim.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias kontrol { var %1 1 while %1 <= $ibl($1,0) { var %time $calc($gettok($time,2,58) - $gettok($time($ibl($1,%1).ctime),2,58)) if %time >= 10 { mode $1 -b $ibl($1,%1) } inc %1 } } on *:op:#:kontrol # on *:ban:#:{ if $count($nick(#,$me).pnick,@,%) { if ($1 == +b && $nick != $me) { $+(.timer,#,$2) 1 600 mode # -b $2- } } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver