Cevap: Asgari Ücret Belli Oldu 8.500 TL
| Ocean Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
yahu biraz destekli sallayın nerede herkesin elinde iphone 13 pro max var, ey forum ahalisi kaçınızın elinde iphone 13 pro max var söyleyin ? hanginizin evinin önünde 3 tane araba var söyleyin bir çıkın bakalım ? iphone 13 kullanmayı zenginlik sanıyorsan senin zaten ruhun fakir farkında değilsin. iphone 13 pro max dediğin şey muhasır medeniyetler seviyesinde yaşayan asgari ücretle çalışanın bir birey maaşının yarısı ile rahatlıkla alınabilir bir şey. çocukların elinde oyuncak niyetine dolanıyor. 30 bin euroya türkiye de 30 sene yemeden içmeden çalışıp da alamayacağın arabalara biniyor düz vatandaş. bize fakirliği övüyor ya. bahsettiğin yardımları genelde belediye yapıyor zaten yatın kalkın mansur yavaş diye bir başkanınız var diye dua edin, yoksa dinozor heykellerine ekmek bandırıp yer milletin çoğu. türkiye'nin hali ortada, dış borç almış başını gitmiş, ekonomi çökmüş, dünyada en fazla enflasyona sahip ülke olmuşuz insanda biraz utanma olur yüz olur çıkıp da iktidarı savunacağım diye takla atıyorsun. belirli bir zümrede görüp sanki bütün halk şefaha içinde yaşıyor zannediyorsanız size beyninizde kurduğunuz ütopya da mutlu hayatlar diliyorum.
| Buda benim fikrim.katilmayabilirsin ac kalan kimse yok turkiyede herkes luks yasiyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) ayrica ben senin beynine yorum yapmadim beynimle alakali yorum yapma hakkinada sakip degilsin biseyi savundugumda yok.Fikrimi soyledim ac kalan kim var ya herkes luks yasiyor sen hic awm ye vs gittinmi bir pijama 300 tl den basliyor awm ye girilmiyor kalabaliktan.Yorum yaparken biraz daha saygili yapmani oneriyorum.Iktidari savunmak icin ben caba sarfetmiyorum ama gordugum kadariyla gommek adina sen baya ugras veriyorsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Konu Ecem tarafından (23 Aralık 2022 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.
|