Konu: Çözüldü Nick, İdent, İp yasaklama
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Aralık 2022, 16:51   #6
Mylife
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nick, İdent, İp yasaklama

Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],

Öncelikle anlıyabildiğim kadarı ile sizin için bir kod hazırladım mevcut paylaştığınız kod oldukca uzun olduğu ve daha pratik bir şekilde yapmak istediğinizi yapmanız için yeni bir şekilde yazmayı tercih ettim.

Yukarıda mesajlarınız da diğer kullanıcıların etkilenmesini istemiyorum demişsiniz ama şuan bunu kod olarak da yapsanız spamfilter kullanmak yerine nick/ident ve ip üzerinden eklediğinizde sadece o kişiyi hedef alabilir ama bu gibi girişler genelde nick değiştirilip ve ident değiştirilip yapılır ve sadece ip üzerinden wildcard kullanarak ekleme yaptığınız da yine girişte diğer kullanıcılarıda etkileyecektir sadece bilmeniz için söylüyorum kodu aşağıya bırakıyorum.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:input:*: { if $regex($1-,/^[\.!]yasak$/Si) && (!$2) { echo -a HATA! .yasak nick!ident@ip olarak deneyin. } | elseif $regex($1-,/^[\.!]yasak\s/Si) { write yasakk.txt $2- | echo -a $qt($2) yasak listesine eklendi. } | elseif $regex($1-,/^[\.!]yasaks[ıi]l/Si) && (!$2) { echo -a HATA! .yasaksil nick!ident@ip olarak deneyin. } | elseif $regex($1-,/[\.!]yasaksil/Si) && !$read(yasakk.txt,w,$+(*,$2,*)) { echo -a HATA! $2 yasak listesinde yok. } | elseif $regex($1,/^[\.!]yasaksil/Si) { write $+(-dl,$2) yasakk.txt | echo -a $qt($2) silindi. } } on ^*:snotice:*: { if $regex($1-,/Client\sconnecting\son/Si) && $read(yasakk.txt,w,$+(*,$9,*)) || $read(yasakk.txt,w,$+(*,$10,*)) { gzline *!*@$+ $gettok($gettok($10, 2, 64), 1, 41) - Sunucu kurallarına uymadığınız için atıldınız. } | else { return } }

Örnek görünüm;

(16:31:26) <Mylife> .yasak
HATA! .yasak nick!ident@ip olarak deneyin.
(16:32:32) <Mylife> .yasak denemeee!silence@88.241.*
"denemeee!silence@88.241.*" yasak listesine eklendi.
(16:47:24) <Mylife> .yasaksil denemeee!silence@88.241.*
"denemeee!silence@88.241.*" silindi.

Kullanım;

.Yasak nick!ident@ip => nick!ident@ip şeklinde yasakk.txt içine kayıt eder
.yasaksil => kayıt edilen giriş engelini kaldırır.

Not:
Eklemeyi nick!ident@ip olarak değil wildcard kullanarakta yapabilirsiniz ama dikkatli olmanızda fayda var.

Konu Mylife tarafından (22 Aralık 2022 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver