Selamun aleykum arkadaşlar Forum da şöyle bir KOD buldum. Kod sahibi sanırım Entrance
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:input:*: {
if ($regex($1,/(^[!]ekle$)/i)) {
if !$2 { echo -a 4Nick2 /4 Ident2 /4 IP2 belirtmediniz! | halt }
if $read(yasakli.txt,w,$+(*:,$2,*)) { echo -a 2Eklemek istediğin4 $token($read(yasakli.txt,w,$+(*,$2,*)),1,58) 2listeye ekli | halt }
if $regex($left($2,1),@) { echo -a 4Ident2 listeye eklendi! | write yasakli.txt $+(Ident:,$2) | halt }
if $regex($2,\d) && $regex($2,\W) { echo -a 4IP2 yasaklı listesine eklendi! | write yasakli.txt $+(IP:,$2) | halt }
echo -a 4Nick2 listeye eklendi! | write yasakli.txt $+(Nick:,$2)
}
if ($regex($1,/(^[!]((ç|c)(i|ı)kar|s(i|ı)l)$)/i)) {
if $regex($left($2,1),@) && $regex($2,$chr(64)) && !$read(yasakli.txt,w,$+(*,$2,*)) { echo -a 7Ident listede bulunmuyor! | halt }
if $regex($2,\d) && $regex($2,\W) && !$read(yasakli.txt,w,$+(*,$2,*)) { echo -a 7IP zaten listede bulunmuyor! | halt }
if !$read(yasakli.txt,w,$+(*,$2,*)) { echo -a 7Nick zaten listede bulunmuyor! | halt }
echo -a 4 $token($read(yasakli.txt,w,$+(*,$2,*)),1,58) 11Listeden silindi! | write $+(-dl,$readn) yasakli.txt
}
if ($regex($1,/(^[!]l(i|ı)st$)/i)) {
if (!$regex($2,/(ip|ident|nick)/i)) { echo -a $qt($2) 2Adın da, mask bulunmuyor. 7Masklar:4 IP 2/4 Ident2 /4 Nick | halt }
if ($lines(yasakli.txt) == 0) { echo -a 7Listede hiç bir kayıt bulunmamaktadır! | halt }
if $masks($2) == 0 { echo -a $2 7Listesinde kayıt bulunmuyor! | halt }
echo -ae $2 7listesi -
var %s 1 | while (%s <= $lines(yasakli.txt)) { $iif($2 isin $read(yasakli.txt,%s),echo -a $+(%s,]) $replace($read(yasakli.txt,%s),$chr(58),$+(:,$chr(32)))) | inc %s
}
echo -ae 11List sonu.
}
}
alias masks { var %s 1 | while (%s <= $lines(yasakli.txt)) { $iif($1 isin $read(yasakli.txt,%s),return 1) | inc %s } return 0 }
on *:snotice:*connecting*: {
var %s 1, %nick $9, %ident $right($token($10,1,64),-1), %ip $remove($token($10,2,64),$chr(41))
while (%s <= $lines(yasakli.txt)) {
$iif($regex($read(yasakli.txt,%s),/Ident/i),$iif($right($gettok($read(yasakli.txt,%s),2,58),-1) == %ident,shun %nick +0 4Forbidden Join! $+([Data:,%ident,]) ))
$iif($regex($read(yasakli.txt,%s),/IP/),$iif($gettok($read(yasakli.txt,%s),2,58) == %ip,shun %nick +0 4Forbidden Join! $+([Data:,%ip,]) ))
$iif($regex($read(yasakli.txt,%s),/Nick/i),$iif($gettok($read(yasakli.txt,%s),2,58) iswm %nick,shun %nick +0 4Forbidden Join! $+([Data:,%nick,]) ))
inc %s
}
}
Arkadaşlar bu KOD ile ident, nick, ip gibi yasaklar ekleye biliyorum. Fakat benim tam istediğim gibi değil.
Ben şu şekilde de ekleme yapmak istiyorum: !ekle *!*High*Mobil@*85.100.* şeklinde willcard kullanarak nick, ident, ip şeklinde yasak koymak istiyorum. Ekliyor fakat işlem yapmıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Willcard kullanarak Nick, İdent, ip uzantısı şeklinde yasaklamak istiyorum.
Umarım anlaşılır olmuştur.