Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2022, 15:04   #107
Beer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Emek Hırsızlığı.

Öncelikle Merhaba.

Ben burada taraflı veya tarafsız cevap verme kanaatinde değilim. Ancak sitelerimde oluşan zararlar ile ilgili olarak;

Sekershell temsilcisi Ömer bey (Teqnic) tarafınızca beyan edilen ilk yorumda belirttiğiniz (Ayrıca ilgili yazılımı izinsiz yere kullanmak/çoğaltmak yaymak yasal olarak bir suçtur. bu nedenle ilgili kişi bu şekilde kullanımlarına 24-72 saat içerisinde sonlandırmaz ve devam etmesi halinde kendisine maddi/manevi tazminat davası ve hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır ve harici olarak kullanımı tespit edilen siteler ilgili yazılımı kullanmaya devam etmesi halinde ilgili sitelerde dava dosyasına eklenecektir.) husus göz önünde bulundurularak tarafınızca belirtilmiş olduğunuz applet konu sonuca bağlanana kadar duraklatılmıştır.

Ancak yorumlarınızda okuduğum kadarı ile yasal süreç ile alakalı herhangi bir adım atılmadığı ve bu konununda ben ve benim gibi birçok arkadaşı mağdur ettiği düşüncesi ve kanaatindeyim.

Hal böyle olunca her ne şekilde olursa olsun benim sitelerimin ciddi şekilde zarar gördüğü ve bu sebeple değer kaybına uğradığı kanaatindeyim.

Ben açık ve net şekilde belirtmek isterim ki Sinan Bey (Set) veya Ömer Bey (Teqnic) tarafınızca oluşan anlaşmazlıklar ve burada yaptığınız beyanlar neticesinde yapacağınız yasal süreçler tamamlandıktan sonra sitelerimde oluşan zararlar ile ilgili sürecin yasal haklarımın gizli kalması kaydı ile bilgilerinize sunarım.

Bununla birlikte Ömer Bey (Teqnic) belirtmiş olduğunuz yasal süreçlerin 3 iş günü (72 saat) içerisinde başlatılarak tarafıma bilgi verilmemesi durumunda 23.12.2022 tarihi başlangıcından, olaylar çözülünceye kadar oluşacak zararlardan dolayı tarafınızca beyan edilen konular dikkate alınarak yasal haklarımın gizli tutacağım hususunda;

Gereğini bilgilerinize rica ederim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan