Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2022, 22:53   #103
Adem
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Emek Hırsızlığı.

Konuyu en başından beri bütün olarak yorumları ile birlikte okuyarak takip ediyorum. Acaba diyorum sonuç ne olacak, hangi noktada son bulacak. Ben ilk yorumumda da belirtmiş olduğum gibi; rahatsız olunan taklit imajı veren görsellerin kaldırılması taraftarıyım. Fakat bu iş, sanırsam QBilisim tarafından inat edilerek kaldırılmıyor. Belki ufak tefek benzerliklere Sekershell'in bir şey diyeceğini sanmıyorum, ama; kendi sohbet girişlerindeki benzerliğin aynısı olunca doğal olarak adam çıkar der ki kardeşim sen neden beni taklit ediyorsun ? Ben bu işe yıllarca emek vermişim, bir adım var, bir markam var. Ve bu görsellerin üstelik bu şekilde göze batacak şekilde olması ben de olsam çıkar buraya konuyu açardım.

Yapılan bunca yorum ve gelinen şu aşamada gerekli analizler yapılarak bir yaptırım yapılması şart oldu diye düşünüyorum. Yoksa bu konu açık kaldıkça fikir babında birçok insan değerlendirmesini sunacak zaten.. Belirli bir yorum kitlesine ulaştığında ne gibi aksiyon alınacak sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim bu konuda da bir bilgilendirme yapar isen; aydınlatmış olursun benim gibi bu düşüncede olanları. Yoksa konu bu şekilde açık kalınarak; yorumlara devam mı edilecek? Yoksa; yorumlar bir bütün olarak değerlendirilip analiz edilip, yaptırım mı uygulanacak ilgili firma aleyhine? An itibarıyla okuyan kişi sayısı: "9.751" Yorum sayısı: "102" ahan da bu da "103 oldu". Gelinen aşama: Haklı/Haksız ayırt etmek ve konunun sonuca bağlanılması taraftarıyım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan