Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Emek Hırsızlığı.
Merhaba R0meo ; Hata, hata ile çözülmez, kişi bu konuda o kelimeyi kullanarak IF kullanıcılarına karşı hiç bir doğru davranış sergilememişken(şahsi fikrim), kişiyi savunur şekilde ve kelimesini doğrular şekilde üst üste aynı kelimeyi sizin deyiminiz ile belirli kullanıcılara karşı kelimeyi tekrar söylemenizi kesinlikle bir kullanıcı olaraktan doğru bulmuyorum, ve bu yorumunuzla kim taraflı şekilde davranıyor gayet iyi göstermektesiniz.
Ayrıca biz her hangi bir sınıflandırma söz konusu değildir, her şey ortadadır. Size leh/aleyhimize(birbirinin karşıtı, olumlu veya olumsuz.) yorumlamıştır, yani burada o kişi o taraf, bu kişi bu taraf gibi biz sınıflandırma yapmıyoruz, bunu yapmaya çalışmayınız.
Size bir Ata sözü söylemiştim ; Görünen Köy Kılavuz İstemez
Yani burada tekrar söylemeden geçemeyeceğim, ekran görüntüleriyle bile yapılan emek hırsızlığının, ticaret ahlaksızlığını gören/yorumlayan kişileri bir taraf gibi görmeniz sizin bir taraf olduğunuzu gösterir. Bir Vatandaş olarak, Bir kullanıcı olaraktan, sadece bu durum için değil, genel olarak her hangi bir konuda, yapılan yanlışa yanlış demek sizi kabahatli duruma düşürmez, aksine erdemlik göstergesidir. yani, bugün bu durum veya benzeri bir durumla siz veya bir başkası, herkes karşılabilir, insan olarak biraz empati yapmanın gerek olduğunu düşünüyorum.
Tekrar söylüyorum ki ; Konu amacı dışına çıkmaya veya farklı yerlere çekmeyiniz.
Not : Hangi kullanıcı adına olursa olsun, "ilgili kelimenin(y....)" kelimesi ağıza alınacak/ kullanıcılara karşı kullanılabilecek hoş bir kelime olmadığını düşünüyorum ve bu konuda umarım gerekli uyarılar sağlanır.
Saygılarımızla,
Ömer ÇELİK(Sekershell Internet Hizmetleri - Owner) |