|
Teqnic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhaba R0meo;
Sizin kullandığınız kelime yorumlanarak bir yanıt verilmiştir herhangi bir çarpıtma söz konusu değildir. Halen görüyoruz ki ; bu kelimeyi haklı olarak savunmanıza gerçekten anlam veremiyoruz. Ben X kullanıcılarına söylüyorum, Y kullanıcılarına değil gibi bir ayrım yapıyorsanız zaten her şeyden önce siz taraflı olarak yorum yazan birisiniz, ve buradaki hiç bir kullanıcı eminim ki, bu tür bir tabirin kendisi veya başkasına kimseye kullanılmasını uygun görmeyecektir.
Ayrıca bir ata sözü deyimiyle ; Görünen Köy Kılavuz İstemez
Yani, burada konu açılma nedeni ilk mesajda belirtilmiştir zaten, Kullanıcılar ekran görüntüleriyle bile bu durumun farkındadır, bu duruma göre de yorum yazarak veya görerek(yanlışa yanlış diyebilen) kullanıcıları taraf olarak görmeniz sizin bir taraf olduğunuzu gösterir.
Ayrıca konuyu saptırmanıza gerek yoktur, konuyu başka yerlere çekmeye çalışmayınız.
Saygılarımızla,
Ömer ÇELİK(Sekershell Int. Hizmetleri)
|
Merhaba Tecniq
Halen aynı yerdesiniz ona söylüyorum buna söylüyorum diye ayrıştırma yapmıyorum konuya yapmış olduğum ilk yorumda da yardakçı olarak kimleri kastettiğim açık ve nettir. Anlamamış gibi davranarak kendinize destek toplamak adına Set Arkadaşımızın kullanmış olduğu kelimeyi de kullanarak konunuzu gayet güzel süslemektesiniz. Ancak bu size bir şey kazandırmayacaktır. ve Ayrıca yine üstüne basa basa telaffuz ettiğiniz sizin lehinize yorum yapan herkesi Set' in söylemiş olduğu kelime üzerinden daha çok sinir harbine sokma eğilimine girmektesiniz. Lehte ve Aleyhte yorum yapan herkesi sınıflandırmaktasınız ve açıkça lehinize yorum yapan kişileri taraf olmaya çekme girişimindesiniz. Ancak bu ortamda bulunan herkes yıllardır hangi kelimelerin ne amaçla kullanıldığı konusunda pekala fikir sahibidir. Lütfen insanların zeka seviyelerini test edecek cümleler kurmaya çalışmayınız.
Konu ile ilgili olarak da belitmiş olduğunuz;
( Kullanıcılar ekran görüntüleriyle bile bu durumun farkındadır, bu duruma göre de yorum yazarak veya görerek(yanlışa yanlış diyebilen) kullanıcıları taraf olarak görmeniz sizin bir taraf olduğunuzu gösterir. )
Cümleniz bile lehinize yorum yapan herkesi taraflandırmak adına atılmış güzel bir adım.
Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi gözden geçirmelisiniz.
Konu dışında bir yorumda bulunmadım çarpıtma söz konusu dahi değildir. Açmış olduğunuz konu üzerinde kullanılan bir kelime üzerinden leh ve aleyhte yorum yapan insanları taraflandırarak ayrıştırmaya çalışan sizsiniz. Bu yüzden kurmuş olduğunuz cümleleri tekrar gözden geçirerek yorumlarsanız nihayetinde doğru karara varacaksınız.
İyi Çalışmalar..