Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2022, 19:36   #1
blackhole
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zurna.NET #Help ekibi | Aralık 2022

[ Zurna.NET Help Ekibi ]
-
Emektar Lider : Blackwolf

Help Founder : Enes

Help Manager : NeFeS

Help Master : Subzero

Help Sop : Caner - Nonserviam

Kıdemli Helper : Enigma

Helperler : Naz - Argan - Melekkk - JusT - Turkiyem - mona - ELaaa - ErzincanLi -Sessizgemi - Hades - Hinata - Burak

Help Departman/Takip/Eğitim Botu : HelpZ

Bilgi : Adaylarımız Helper statüsüne geldikten sonra Helperlar kısmına eklenecektir.

-
Zurna.NET Help birimine bağlı kanallarımız ;

#Help : Sunucu içerisindeki kullanıcılara IRCd/Services konuları hakkında yardım/destek verilen kanaldır.

#Helpers : Helperlarımız soru/cevap aktivitelerini ve fikir alışverişleri yaptığı kanaldır.

#Helpegitim : Sunucu içerisindeki kullanıcıların bilgilerini geliştirmesi adına, Zurna.NET Help departmanına ait Soru/cevap botunun bulunduğu eğitim kanalıdır.

#Egitim : Helper ve Adaylarımızın eğitim aldıkları kanaldır.

#mIRC : mIRC ve androIRC üzerinden sunucumuza bağlanan kullanıcıların kontrol amaçlı bekletildiği kanaldır.

#mIRChelp : Sunucumuzdaki kullanıcılara ; mIRC scripting Language ve mIRC tabanlı programlar/konular hakkında destek verilen kanaldır.

#HelpSop : Help departman yönetim konuları ile ilgili, Helper eklemeleri/silmeleri, Helper takipleri ve Help Eğitmenlerinin Helperlar hakkında fikir alışverişi yaptığı kanaldır.

#HelpMaster : Help Üst Yönetim kanalıdır.Departman içerisindeki önemli kararların alındığı kanaldır.

#HelpOper : Departmanımızda emek veren, başarılı olan Helper arkadaşımızların bulunduğu kanaldır.

-
Not : Bilgiler Zurna.NET Help Founderi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ten alınmıştır.

Konu blackhole tarafından (19 Aralık 2022 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver