Zurna.NET #Help ekibi | Aralık 2022
[ Zurna.NET Help Ekibi ]
- Emektar Lider : Blackwolf Help Founder : Enes Help Manager : NeFeS Help Master : Subzero Help Sop : Caner - Nonserviam Kıdemli Helper : Enigma Helperler : Naz - Argan - Melekkk - JusT - Turkiyem - mona - ELaaa - ErzincanLi -Sessizgemi - Hades - Hinata - Burak Help Departman/Takip/Eğitim Botu : HelpZ Bilgi : Adaylarımız Helper statüsüne geldikten sonra Helperlar kısmına eklenecektir.
- Zurna.NET Help birimine bağlı kanallarımız ; #Help : Sunucu içerisindeki kullanıcılara IRCd/Services konuları hakkında yardım/destek verilen kanaldır. #Helpers : Helperlarımız soru/cevap aktivitelerini ve fikir alışverişleri yaptığı kanaldır. #Helpegitim : Sunucu içerisindeki kullanıcıların bilgilerini geliştirmesi adına, Zurna.NET Help departmanına ait Soru/cevap botunun bulunduğu eğitim kanalıdır. #Egitim : Helper ve Adaylarımızın eğitim aldıkları kanaldır. #mIRC : mIRC ve androIRC üzerinden sunucumuza bağlanan kullanıcıların kontrol amaçlı bekletildiği kanaldır. #mIRChelp : Sunucumuzdaki kullanıcılara ; mIRC scripting Language ve mIRC tabanlı programlar/konular hakkında destek verilen kanaldır. #HelpSop : Help departman yönetim konuları ile ilgili, Helper eklemeleri/silmeleri, Helper takipleri ve Help Eğitmenlerinin Helperlar hakkında fikir alışverişi yaptığı kanaldır. #HelpMaster : Help Üst Yönetim kanalıdır.Departman içerisindeki önemli kararların alındığı kanaldır. #HelpOper : Departmanımızda emek veren, başarılı olan Helper arkadaşımızların bulunduğu kanaldır.
- Not : Bilgiler Zurna.NET Help Founderi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ten alınmıştır.
__________________ " Ya bir yol bul, ya bir yol aç yada yoldan çekil "
Konu blackhole tarafından (19 Aralık 2022 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir.
|