Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2022, 17:51   #93
R0meo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Emek Hırsızlığı.

Herkese Selamlar arkadaşlar bir çok kişi taraf olmuş lakin biraz sakin bakmak gerekli bu duruma Set' in de yardakçıları derken kastettiği taraf ise yargısız ve konuya balıklama dalan taraflı insanlardır ki adam hâkli dünyanın her yerinde bu söylem geçerlidir. Neyse
Sekershell' in ne kadar düzgün bir firma olduğunu az çok herkes biliyor. qwebirc ' i editleyerek kendine özqü bir hale qetirmis ve Sekershell adi altında ticaretini yapmakta. Olayın temeline inersek zaten ücretsiz olan bir yazılımı güncelleyerek tekrar piyasaya sürmüş olmanız o yazılım üstünde seni hak sahibi yapmaz öncelikle o yazılımın o şekilde patentini alman gerekli ve bunu yapabilmeniz içinde öncelikle qwebirc' in yazılımı yapan firma yada şahıs onun onayını almanız gerekmekte. Ayrıca sizin yapmış olduğunuz durum ticaret etiği açısından da çok hoş karşılanacak bir durum değil ücretsiz olan bir yazılım üzerinde düzenleme yaptıktan sonra yazılım sahibi firmanın ücretsiz sunduğu hizmeti ücretli hale getirerek haksız kazanç sağlıyorsunuz. Bu yazılımı piyasaya ücretli olarak sürmeniz esasen sizin üzerinizde suç teşkil eder Şahsen qwebirc' in sahibi olsam ben sizi dava ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ki Set' inde bu konuda gerekli bilgilendirmeleri de yaptığını umuyorum. Yani bir Firmayı bu şekilde direk Hırsız olarak yaftalamanız Kusura Bakmayın ama hiç hoş bir yaklaşım değil Konu açmak istiyorsanız daha usturuplu bir şekilde açmanız daha makul olurdu. Benim Şahsi Görüşüm Rekabet içinde olduğunuz bir firmaya bu şekilde zarar vermeye çalışmaktasınız. Öfke ile verilmiş bir karar olduğunu umuyor ve zamanla gereksiz bir konu başlığı olduğu konusunda hem fikir olacağımızı düşünerek Konu başlığınızı tekrar gözden geçirmenizi diliyorum..
Herkese hayırlı İf' ler diliyorum .

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan