Cevap: ~ Sukut-u IkRa ~
Sana avuçlarıma düşen katrelerimi bıraktım ey yaR..
Bir çare gecelerde dökülen şiirlerimi feda ediyorken,
Veryansın eden ruhumun ince sızısı altında huzur bulman dileğiyle..
Ey yaR..
Hüzünlü tebessümlerimin ardına sakladığım kırılmış bir kalp ile haykırıyorum..
Bazen Haykırmak sessiz çığlıklar altında sukut edercesine suskun kalmanın ne olduğunu bilenlere bu mısralardan selam olsun..
Bu son kaLemime alışımın biten nameleri..
İmtihanlarımızın kurbanı olmadık mı..?
Savrulduğumuz yitik hayatlar arasında bir bakış ile imtihana sunulmanızın acı bir öykü misali dile gelememiş cümlelerdir belkide kimbilir..
Kabus dolu yılların ardından gelen bir ufak tebessümdü aslında sana sunulan..Dalgaların fısıltısı bile dile gelmiyor artık..
Belkide oda küskündür yeryüzünün bu denli* keşmekeşliğine..Bahar da kumrular gibi mutluluk oyununda savrulmak ne acı bir duygu..
Biliryormusun Azizim ben ruhumu artık Araf'a hediye ederek tahayyül ediyorum..
Çöl misali yorgun bedenlerin içinde savruluyorum sanırım..Küçük çırpınan bir balık misali bıraktığım nefesi ve bütün imtihanlarımı sana hediye ediyorum..
İşte öyle Azizim.. Bazen kılıçtan daha keskin olan kalemim bile zorlanmakta ve ben bu Araf'taki girdaptan kurtulmanın çaresini aramaktayım..
Nevrotik bakışlarım arasında dağların o ulaşılmaz zirvesine, gökyüzündeki özür kuşlara, kızıl sabahların ardından gelen katrelerin serzenişleri arasında günlerim geçmekte..
Yağmurlar silermi kalemimde ki mürekkebimi bilinmez, suretime düşen duru çiğ tanesi masumiyetin perdelerini aralarcasına, sonsuz kabusların ardından gelen tek bir tebessüme muhtaçlığın veryansını bu sanırım..
Dedim Ben HazırıM.. DediLer ki; sukut-u ikRaR dan geçmekte..
_// IkRa ~
__________________ Bir Fatiha'Lık ömrün '' Amin '' FasLındayım..~IkRa |