Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2022, 19:13   #39
Regex
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (3)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tüm Zamanların En İyi İrcForumları Sahibi (2022) 🏆

2005 yılından beri bu forumda adeta büyümüş bir insan olarak; çoğu forum sahibinin liderlik vasıflarına, yöneticilik anlayışına şahitlik ettim ve gönül rahatlığıyla @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum. Bunu derken; kendisinin mevcut sahip konumunda olmasıyla ilgilenmiyorum. Sadece şuradan yola çıktığımızda bu sonuca varabiliriz; hiçbir IF döneminde IF'in eski sahipleri de, forum içerisinde faal olarak katılım sağlamadılar. Şu an baktığımızda IF'in eski 3-4 sahibinin bile tereddütsüzce bir zamanlar imtiyaz sahibi olduğu platforma giriş yaparak hâlâ vakit geçirdiklerini görüyorsak; bu, herkesin kuşkusuz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a olan itimatındandır diye düşünüyorum. Lider; hırslı ve azimli olması gerektiği kadar birleştirici, bütünleştirici, herkesin saygısını kazanabilmiş bir duruşu olan kimse olmalıdır aynı zamanda. Bunu tam olarak sağlayabildiği için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].

Konu Regex tarafından (14 Aralık 2022 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver