Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2022, 15:33   #76
cashmare
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.

Ben kimin hakli kimin haksiz oldugundan ziyade bu 2 firma yarin birbirlerini mahkemeye verdiklerinde iş mahkeme sürecine girdiginde bu konuya yazilan cizilen bütün herşey dahil edilecegini yazilan hakaret, "hirsiz" vs tarzi ithamlarin bu ithamlarda bulunanlarinda yasal surece girebilme ihtimalini ön görerek acizane bi uyarida bulundum. Amacim kimseyi tehdit etmek asla degildir. Herkes istedigi diledigi yorumu kelimeyi yazabilir.. Ben sadece yazilanlari hukuki boyutuyla degerlendirdim. Dedigim gibi asla taraf degilim. Kimin hakli kimin haksiz oldugunun kararini hukuk devletinde yetkili mahkemeler karar vericektir..
Umarim her 2 tarafta bu iş uzamadan bi orta yol bulunarak güzel bi netice ile sonuçlanir.
Gerek sekershell yillardir tanirim. İşini düzgun yapan musterilerine herzaman hosgoruyu ön planda tutan Alper bey ve ömer bey gibi kaliteli 2 yöneticisi olan firmadır.
Diger yandan Qbilisim Set sinan arkad
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
aşta ekmeginin peşinde olan kaliteli yardimsever bi insandir.
Şahsen böyle bi olay yaşanmasına üzüldüm. Umarim en kisa surede güzel bi netice alinir..
Saygilarimla.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan