|
Xeptor Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Anladigim kadariyla qwebirc herkese acik bir kaynak sekershell kendine gore duzenletmis satip birde senelik barindirma diye sacma sapan ucret istiyor burada sekershellin adil olup bir kere satin alana bu kisitlamayi koymamasi gerekirdi baska turlude dosyalar lisanslana bilir qbilisimi tanimam ama anladigim kadariyla temayi kopyalamis bundan mahkemeye versende bir sey olacagini sanmiyorum ayni sekilde okey lisansinida ucretli kiralama seklinde veriyordunuz ama aynisini sizin gibi veren 2 firma daha var ornek siteleri okeykahvesi com satisi yaptiklari site oyuncast.com madem yazilim sizin bunlarida sikayet edin. Qbilisim sunu demek istiyorum su okey isinede el atip su piyasadaki tekel isine son verip kiralama degilde tumden lisansi sat😀 rekabet iyidir yoksa piyasa tekele doner.
|
Bilgi amaçlıdır ;
zOkey Online Okey yazılımına ait aynı şekilde tasarım ve kodsal tescil belgelerimiz bulunmaktadır.
Bahsi geçen siteler ile alakalı olarak dava sürecinde olduğumuzdan sanırım haberiniz yok.
Geçmiş tarihdede aynı benzer şekilde hakları ihlal eden, web sitesine aynı şekilde maddi/manevi tazminat istemli dava açılmış, ve kişi hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ve davası kazanılmıştır, Hukuk danışmanlarımızında ellerinde emsal niteliğinde kararlar mevcuttur.
|
SatO Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
İki tarafı da yıllardır tanırım reel olarak görüştüğüm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardasım maduriyetinden ötürü bir orta yol sunmuş ama ona rağmen orta yol bulunamamış ki Zsohbet i Python olarak kodlamış yanlış biliyorsam düzeltin xx firma renk benim diyemez renklerin patenti var da biz mi bilmiyoruz orta yol bulunurmu bilmem ama iki tarafta yazılımcı kodlamalara bakılır sonrasında mahkemeye başvurun Burda karalama politikasına gerek yok bazı yorumları okuyorum bilen de bilmeyende yorum atmış umarım iki yetişkin bireyler gibi konu başlıkları değilde oturup iştişare edersiniz iyi akşamlar dilerim sevgili IF kullanıcıları ve yoneticileri Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yanlış bir bilgi verilmemesi adına eklemek isterim ki;
ZSohbet Applet v2 yazılımı Python tabanlı bir yazılım değildir, ZSohbet (backend) nodeJS ile kodlanmış bir yazılımdır.
Kullanmış olduğunuz kelimelerinizin bazıları ile alakalı ise 5. sayfada yer alan mesajımızda yanıtlarınızı bulabilirsiniz.