Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2022, 19:23   #42
Teqnic
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bizlerde sizi muhatap almak için uğraşmıyor, veya çalışmıyoruz. burada değerli kullanıcıların doğru bilgilenmesine adına yanıtlar eklenmektedir.

Ayrıca halen kodlama kısmından bahsediyorsunuz, sanırım siz halen neyin ne olduğunu anlayabilmiş değilsiniz veya anlamak istemiyorsunuz.

Bu durumu eminim ki, bir çok kullanıcı verilen örnekler ile anlamış oldu. Bu konuda, örnekte vermiştim, ama tekrarlamak gerekirse ;

Hakkında kısmında veya buna benzer alanda yer alan not/bilgiler hiç bir zaman boşuna yazılmaz, sizin gibiler alıntı yapması için değil yasal ve genel bilgilendirme amaçlıdır.

Görsel/Resim hakları Şekershell'e aittir, yani Tasarım/görsel hakları olan bir sohbet yazılımını kendiniz farklı bir alt yapı ile farklı kod algoritmaları ile değiştirerek görünümü aynı şekilde kullanıyorsanız siz burada illegal faaliyet gösteren, emek hırsızı olan bir kişisinizdir.

Aynı benzeri bir örnek ile bugün bir koltuk tasarım/görünümünü bile kendiniz aynı benzer şekilde yaparaktan, kendinizi ben o mdf kullandı, ben sunta kullandım gibi deyimlerle haklı çıkartamazsınız.

Ayrıca her mesajınızda Kod karşılaştırmadan bahsetmeye çalışıyorsunuz, yukarıdaki verdiğim örnekte olduğu gibi, görünüm/tasarım haklarını tamamen ihlal ettiğiniz ekran görüntüleri, demo linkleri ve kendi söylemleriniz ve kendisini arkadaşınız olarak tanıtan (Kralshell) isimli kullanıcının söylediklerinden gayet iyi anlaşılmaktadır.

Hangi görünüm/tasarım olursa olsun, tescilli bir yazılımın görünümünü aynı şekilde benzer olarak izinsiz olarak kullanmak, yayılması, çoğaltılması, bu konuda bilgi sahibi olan kullanıcılar çok iyi bilirler ki, bu durum yasal olarak bir suçtur.

Hala mağduriyet durumunuzdan bahsediyorsunuz, kendiniz istediğimi yaparım vb. gibi söylemlerde bulunarak ticaret ahlakınızı yitirmişsiniz demektir zaten, ve bu konuda sizlere yine karşılıklı anlaşmalı olarak 32 günlük bir süre verilmiştir. burada mağduriyet durumundan bahsedecek olan en son kişisiniz. Detaylı açıklamaları 2. sayfada yer alan mesajımızda mevcuttur.

Bu durumla hala kendinizi haklı çıkarır gibi göstermeye çalışmak sadece sizin kişiliğinizi gösteren bir durumdur.

Bu konu sadece, sizin hakkınızda ve firmanızın ne denli bir hizmet sağladığı, nasıl çalıştığı, farklı firmalarının projeleri izinsiz olarak nasıl kullandığınız, çoğalttınız amacıyla, IRCForumları kullanıcılarını ve Kamuoyunu bilgilendirme amaçlı açılmıştır.

Saygılarımızla,
Ömer ÇELİK (Sekershell Int. Hizmetleri - Owner)

Konu Teqnic tarafından (12 Aralık 2022 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan