|
Yunus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu arkadaş kime onur katmış da bu flagı hak etmiş ? Tekrar gözden geçirilmesini rica ediyorum.Konuyla ilgilenirmisin sevgili kardeşim.Yoksa herkes bildiğini okuyacak ortalık karışacak.
Ben dün gece bu konuya yorum yapmadan önce skype indirip konu da suçlanan kişiyle 20 dakika konuştum.Konuya yorum yapmak için tam 25 dk düşündüm, yazdım sildim.Kimseyi incitmemeye, yapıcı ve çözüm odaklı olmaya özen gösterdim.Ama bugün bakıyorum yine taraflı yorumlar, anlamadan dinlemeden suçlamalar görüyorum.Buna kimse dur demeyecek mi ?
|
çok kıskandıysan alsınlar sana versinler benim rankımı, adam açık açık kendisi evet aynısını yaptım görselin diye itiraf etmiş zaten. her şey ortada 25 dk değil, 25 sn'de okunabilir. çok fazla ağır çekimde yaşıyorsunuz bu hayatı. bu konu insanlar yorum yapılsın diye açılmış. aynı olay kendi emeğinizin başına gelse ortalığı velveleye verirsiniz ortalığı havaya kaldırırsınız, ama mağdur değil madur eden tarafta olunca da ortak yolu bulalım, yapıcı olalım, pollyanacılık oynarsınız böyle.
not : şekershell denen firmayı ne tanırım ne bilirim, hiçbir bağım da yoktur. birini savunduğumu sanıyorsanız aldanıyorsunuz. ben etik ahlak anlayışımın verdiği çerçevede yorum yapıyorum aynı şeyi şekershell denen yer yapsaydı ona da aynı cümleleri sarf ederdim.