Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.
| Ocean Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
eşek yere iş****ş , si****n üstüne bir yaprak düşmüş, yaprağın üzerine bir sinek konmuş ve demiş ki "bu deryaların kaptanı benim". yaptığı görsel hırsızlığı bu şekilde masumlaştırarak mı örtüyor sizin camiada insanlar ? o halde renault da gitsin, şasi ve kasasını lamborghini kasasının aynısını kopyalasın çok güzel görünüyor diye ama içine renault motoru koydum bana bir şey olmaz desin. bakalım renault bir daha araba değil, bisiklet bile üretebiliyor mu ? bir hırsızı savunan arabulucu değil suç ortağıdır. siz bu kafayla bu piyasada ekmek yiyebiliyorsanız çok şanslısınız.
| @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu arkadaş kime onur katmış da bu flagı hak etmiş ? Tekrar gözden geçirilmesini rica ediyorum.Konuyla ilgilenirmisin sevgili kardeşim.Yoksa herkes bildiğini okuyacak ortalık karışacak.
Ben dün gece bu konuya yorum yapmadan önce skype indirip konu da suçlanan kişiyle 20 dakika konuştum.Konuya yorum yapmak için tam 25 dk düşündüm, yazdım sildim.Kimseyi incitmemeye, yapıcı ve çözüm odaklı olmaya özen gösterdim.Ama bugün bakıyorum yine taraflı yorumlar, anlamadan dinlemeden suçlamalar görüyorum.Buna kimse dur demeyecek mi ?
__________________ mazafaka
Konu Cemalizim tarafından (12 Aralık 2022 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir.
|