Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.
Tekrar Merhaba Sayın IF Kullanıcıları ;
QBilisim.Com Set(Sinan isimli kişiye) ;
Buradaki olayda emek hırsızlığı, kopyalamak çalmak, izinsiz kullanmak ile suçlanıyorsunuz evet NEDEN mi ?
Çünkü bunu yapıyorsunuz, ilk mesajda bu durum detaylarıyla verilmiş ve anlatılmıştır.
Yıllardır bu piyasada bulunan, gördüğünüz ve bildiğiniz bir yazılımı aynı şekilde art niyetli olarak kopyalayarak/çalarak “görsellik benim seçimim” olarak adlandırmanız gerçekten çok tuhaf ve yaklaşım tarzınızı açık bir şekilde gösteriyor.
IRCForumları Kullanıcıları da bu konuda kimin haklı veya haksız olduğunu görecektir, her şey açık bir şekilde ortadadır her iki applet linkleri ve görüntüleri ilk mesajımızda mevcuttur.
Yönetim ekibi de aynı şekilde gerekli incelemeleri yaptığında bu konuda kimin haklı, kimin haksız olduğunu görecektir.
Bu konu Saygı değer IRC Forumları kullanıcıların ve kamuoyunun hakkınızda bilgilenmesi adına açılmış bir illegal faaliyet konusudur.
İlgili faaliyetlere devam etmeniz, sonlandırmamanız halinde zaten yasal olarak başlatılması adına gerekli talimat verilmiş ve en kısa sürede başlatılacaktır.
Ek olarak ise konu dışı olacak yalnız ;
Buradaki konu ise zaten süslü kelimeler kurmak veya kullanmak değildir, herkes şivesi ve konuşma tarzına göre yazmaktadır, konuyu saptırmanın bir anlamı yoktur.
Aynı şekilde, QBilisim firma sahibi kendi adına veya ben kendi adıma konuşuyorum gibi, konuşmalara da gerek olduğunu düşünmüyorum. Bunun tespiti Yönetim tarafından kolayca sağlanabilir QBilisim ve Set üyelikleri aynı kişi olduğu, yani (Mehmet Sinan Yıldırım) olduğunuz, ama konumuz bu değildir sadece kullanıcıları yanıltmanıza gerek olduğunu düşünmüyoruz.
Saygılarımızla,
Ömer ÇELİK(Sekershell Int. Hizmetleri Owner.) |