Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.
Merhabalar Sayın forum kullanıcıları, QBilisim Internet Hizmetleri firma sahibi kendi adına gerekirse konusabilir, Ben kendi adıma direk konuya gircem. Ben süslü cümleleri hiç sevmedim, hiç sevmicem, kısaca sonuc odaklı bir insanımdır. acıkce söyle belirteyim arkadaslar süslü cümlelerle kurdugu kelimeleri saatlerce tek tek cevap verebilecek bir düşüncem veya bir gayem yok, Zaten belirtigi husus dogru ise mahkemede ayrıca görüşcez, buradaki olaya geçersek hırsızlık ile suclanılıyorum, neyi caldıgımı söylüyorlar ZSohbet aplet'i , codlar karsılastırma saglarız, Buradan yöneticiler belirler acık kaynak codlarıyla karsılastırma saglarız. Konu sonrası böyle bir codlama calıntısı yoksa, gerekli işlemlerın saglanmasını istiyorum arkadaslar tarafına, Görsel benzerlik orası benim seçimim, seçimlerimde birşey yaparken düşünürüm insanları, ama siz gibi insanları düşüncek bir yapıya sahip degilim malesef. Ticaret anlayısı konusunda insanları madur edip birde haklıya yatacak kadar düşüksünüz o yüzden bu tavır sizler için ideal bir karar. Devam edebilirsiniz süslü cümlelere insanları kandırmaya çalışmaya,madur benken madur rolu güzel oynamaya. Forumda konu Illegal faliyetler ile ilgilenen arkadas gerekli işlemlere baslar, yoksa aynı konu baslıklı bir konu acip bende olaylar bitiminde 2 konuyuda kapatabiliriz, nasıl bir yol seçmek istiyorsa Yönetim ona göre devam ederiz. Hayırlı Forumlar. .
Konu Set tarafından (12 Aralık 2022 Saat 06:26 ) değiştirilmiştir.
|