Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.
Öncelikle Merhabalar, Sütten cıkma kaşık olarak cidden güzel yorumlar yazıyor ve yardakcılarınızla dolanıyorsunuz tebrikler. Burada yapcagım yorum sadece bazı arkadaslarımın seni sevmedigi için gercekleri belirtte insanlar yüzlerini görsün, yüzsüz gibi birde madura nası yatıyorlar bilsinler'den geliyor, buradaki yönetim ne işlem yapar ne saglar onlara kalmıs bir düşünce.
Konuya girmeden önce yazmadan edemicem gercekten yüzsüzlükle ticaret'i güzel birlestirmişsiniz, tebrik ederim ve diger konu sizden öncelikli işlerim var, artı bu konudanda onemlisi "SekerShell Int Hizmetleri " personellerinin ne yaptıgını takip edipte konunuza cevap'mı vermem gerek onuda anlamadım.
Ana konu ise; Yok çalındı, yok hırsızlık cidden masallah, fazla uzatmadan direk olay şu, qwebirc olaylarında coktandır bende olan applet vardı sunucu ismi vermiyim zamanında bilgisayarımda kalmıstı, bende gerekti kullandım, acılıstada QBilisim 'e ait sunucu oldugu için ismi yazıldı, sonrasnda applet için bana yazdılar durumu belirtim ve tekrar kullanmadım, bana ait mobillerde bir sorun tespit edildi bu tarihden 45 gün önce, sorun kücüktü ama yapim için bir arkadasa ricada bulunmustum, o sırada mecburen bende bulunan saglam apletikullandım ve bu kurulum 4 5 sunucu idi sanırım (ÜCRETSİZ Şekilde kuruldu), bunlar nasılsa tespit saglayip bana tekrar yazdılar buda ayrı bir konu tabi, bende acil bir durum oldugundan gerektigini belirtim ve kullandıgımı appletimin 2 hafta içinde bitiminde deaktif edicegimi belirtim, yok bizden habersiz nasıl yaparsınız, nası edersiniz, her seferinde gerektigini durum öyle gerektigini, arkadasım oldugundan yanıtladım, "Sinegi, Deve yapmak" denirya, "bıktırma" politikası yapmaya calısıyor sanırım, bende artık sinirlenmeye basladım uzattıkca uzattı, bende kullancam kimsede buna ne karısabilir ne hak talep edebilir, qwebirc onların olmadıgını belirtim, buna karsı arkadaşta (ömürlük satılan lisans alındı qbilisim.com adına ben almıştım) zsohbetlerimi iptal etmekle tehdit edildim, ve benim ipler koptu sonra dahada olay büyüdü paramı geri ödemiceklerini belirtiler. bende bunu yaparsanız bende aynı benzer yapıda tasarım cıkartcagımı belirtim. cünkü 10 dk'lık bir kesinti bile yaşatmak istemiyorum müsterilerime moduriyet olmamalı, olaylar büyüdü vs hemen kapatırım mevzusu 1 ay sonraya aktarıldı, 1 ay sonra kapatılcak dendi, lafını yemediler paramı vermeyip zsohbet appletleri kapattılar beni umursamadan ne olcak hali diye, bende siz böyle yaparsanız zweb diye bir yapıyla müsterilerimin madur olmasını engelledim. Mevzu bu.
O Zaman suan bir soru, qwebirc'den ZSohbet'i kapatmayi olarak koz kullanmak ne demek ? bumudur karakter, bumudur ticaret, bu KARAKTERSİZLİKTİR. "ZSohbet" in yapısının ne merakı oldum ,nede baska birşey. Ama codlar çalındı vs diyorlar, Bir Kurul cıkartın kodları acık kaynak sekilde sunalım. Çalıntımı Sıfırdanmı yazılmıs kendileri tespit edilirler. (YANAŞMICAKLARDIR AMA GENEDE BELİRTEYİM BUNUDA)
ZSohbet'i istedigi an sözlesmeyi bitirip madurluk yaşatmak basit, ama aynısı yaşandıgında onlara karsı birşey yapildiginda herkes kötü, hiçbir zaman ne kabullenme nede yogurtum ekşi demiyen bir firmadan baska birşey degilsiniz.
Mahkeme için gerekli kosul ve patent yapisi tabiki istediginiz yasal yollarada acığız, bana kendileri güzel bir laf demişti, "Fikirler Calınabilir" sonucta sizden bir fikrinizi suanlık yaptım, ve bu son olmucak sizin gibi insanlara iyilik yaramaz, buna net diyebiliriz.
İşin enteresan tarafı, aplet'lerin oldugu yerlere paso saldırı gelmeye basladı, buda garip bir olay, kimse artık o saldıran gariban, Web Layer 3 / Layer 4 / Layer 7 bunları 'da ben codluyorum artık, ne sekil denediginizin bir önemi yok, sadece parazit yapiyorsunuz karakteriniz gibi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Artı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zamanında sekerle sözlesmem var diyip, arkalarından atip tutup, zamanlada cıkar iliskisinden abilige terfi ettirdigin insanların yanına geçip bana'mı laf yetiştirceksin cidden harikasın +1 , sen kimsin'kinde neyini alip neyini kullancam, cidden garipsiniz para insanları böyle yapiyor işte.
Herneyse fazla uzatcak halim yok, ondan öncede sizin gibi yüzleri kale alcak bir yapım yok. burada bir söz demeden edemicem "şerefli, ....sizler" diye'de buda cok olmaz herhalde, neyse Mevzu budur, halka DUYURULUR!
NOT: QBilisim gibi bir firma, sizin istediginiz gibi hareket ettirebileceginiz bir yer degil.
NOT 2: Forum'da yorumlara acık tutulan böyle konular sonuca varması için sadece şahıslar cevaplaması daha uygun olur, bari insanlar istedigi cevaplari bulabilirler. Simdi bu mevzu uzar durur.
NOT 3: Inş yönetim güzel degerlendirir tarafsiz sekilde.
Hayırlı Forumlar. |