Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Aralık 2022, 15:37   #1
Çevrimiçi
CORDON BLEU
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kaymaklı Firikli Bulgur Pilavı




Malzemeler

  • 2.5 su bardağı kaynar su
  • 1 çay bardağı firik
  • 1 su bardağı pilavlık bulgur
  • 50 gr kaymak
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz






Kaymaklı Firikli Bulgur Pilavı
Nasıl Yapılır



  1. Suyu tencereye alın ve üzerine firiği ekleyin. Tuzunu ayarlayın.
  2. Firik hafif yumuşayana kadar yaklaşık 15 dakika pişirin. Bulguru tencereye alın. Kısık ateşte bulgur suyu çekene kadar pişirin.
  3. Kaymağı ekleyip karıştırın. Küçük bir tavaya tereyağını alıp eritin. Hafif köpürene kadar ısıtın.
  4. Pilavın üzerine gezdirin. Kapağını kapatıp 10 dakika kadar demlendirip servis yapın.


lezzet





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver