Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Aralık 2022, 11:14   #25
Rhytia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tüm Zamanların En İyi İrcForumları Sahibi (2022) 🏆

Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"tha" forumu kurmasa bir başkası kuracaktı ha tabii bu forumu diğer forumlardan değerli kılan irc ile alakalı açılmış ilk forum olması. bu sebeple "tha" da ikonik bir figür olarak akıllara kazındı.

z-net dönemine kadarki yönetim de forum stabil bir çizgi izledi, bu dönemlerde forumda sadece irc, mirc konuları yer alırdı. forum oyunlarıymış, dinmiş, siyasetmiş, ekonomiymiş, üsteki üyeyle ip atlar mısın, alttaki üyeyle uzun eşek oynar mısın gibi saçma konuların esamesi bile okunmazdı. z-net döneminde forum biraz daha genel bir forum olmaya doğru evrimleşti. kategoriler çoğaltıldı, eğlence kısmına ağırlık verilmeye başlandı. z-net, mohikan ve x döneminlerinde forumda ben de yönetimdeydim. ne kadar salakmışım onca ameleliği neden yapmışım ? ahahah.

mohikan ve x mizacı daha sert karakterler ancak x egoist bir kişilik. her zaman kendi yaptığının doğru olduğunu savunan ve asla karşı tarafın perspektifinden olaylara bakma yetisi olmayan siyasi deyişle diktatör bir yönetim anlayışına sahip. çok sever ban atmayı, attığı her banda göğsü kabarır, eğer gerçekten metavörs bir dünyada yaşıyor olsaydık onun karnını doyurma şekli ban atmak olurdu.

reis ile beraber forumun en berbat ve leş yönetimi hüküm sürdü forumda. benim irc ile mirc ile işim olmaz herkes bilir, ancak x diğer forumu açtığında tek bir görsel veya yazılı delil göstermeden ben o forumun reklamını yapmışım gerekçesiyle forumdan uzaklaştırıldım. bu foruma üye olduğum günden bu yana bir defa reklam yaptığımı gören, duyan varsa buyursun çıksın söylesin ve utandırsın beni.

bu sebeple rahatlıkla @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın ismini verebilirim.

Yine döktürmüş :d kanki az sade ve öz olsun yea bak işimi gücümü bıraktım sen yazdın diye 10larca satırı bir çırpıda okudum yazdıklarının bir kısmına katılmakla beraber;

@X 'in yönetimini ben severdim açıkçası.
Ban konusuna gelirsek beni bu forumdaa ilk ve tek banlayan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]di. Haketmiştim ama . Adil bir yönetimi var diye dusunuyorum

Oy konusuna gelirsek herkesin gercekten cok emeği var.
Ama benim icin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Volkan'ın yeri cok cok ayrı.

Oyumu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dan yana kullanıyorum..

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com

Konu Rhytia tarafından (10 Aralık 2022 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver