Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Aralık 2022, 19:48   #9
Kursad
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Geveze.ORG #Help Ekibi Aralık 2022

Türk Internet Relay Chat ağında yardım kanallarında birden fazla sıfat ile yüceltilen ve ciddi anlamda bugün IRC yardım servislerinde öncü gösterilebilecek iki kişiden biri olan Halit hocam, Khaled mardam-beye bu kadar saygı duyulmadı üstad.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ekibi bu ince davranışta bulunarak cidden iyi bir izlenim kazandı benim nezlimde.
Yönetmeyi ve öğretmeyi en mükemmeliyetçi şekillerde yapan kişinin izinden giden bir ekibin başarılı olmama şansı yok bence!
Ama ben yinede başarılar dileyeyim, istikrar, hırs ve karşılıksız yardım sevdasından vazgeçmeyen bir takıma liderlik yapıyor olmana çok sevindim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar dilerim. GevezeORG bünyesinde yeteri alt yapı ve zemin fazla fazla sağlıyor olmasıda büyük bir artı, bulunduğum referans olarak gösterdiğim bi IRC sunucusu. Keyifli işler yapmanız dileğimle.

+ Emektar olarakta eski bi öğrencimin nickini görmek çok daha keyifli bi hale getirmiş yönetim listesini
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Konu Kursad tarafından (09 Aralık 2022 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver