Geveze.ORG #Help Ekibi Aralık 2022
[ Geveze.ORG Help Departmanı ] Onursal Liderimiz : neXus Help Founder : blackhole Help Manager : Likya Help Master : Unknown & Aysen Help Sop : HsN & YaSemeN Help Kurul Üyeleri : Likya & blackhole & Unknown & Aysen & HsN & YaSemeN & Abay Emektarlar : CoCuqSu & Nazenin & HoGır Eğitim Sorumlusu : YaSemeN Helpers Sorumlusu : Help Kurul Üyeleri mIRChelp Sorumlusu : HsN Operhelp Sorumlusu : Unknown Sınav & AR-GE Sorumlusu : Help Kurul Üyeleri Bot Master : HsN Helper Eğitmenleri : YaSemeN & Aysen & blackhole & Unknown & HsN & Abay & Cinai_sebeke & Alice & PeRi` & Vanessa mSL(mIRC Scripting Language) Eğitmenleri : HsN & jeun Kıdemli Helperlar : HamSe & quzide & Forbidden & Subzero & CoLantiS & Pamela & Darwing Helperlar : Rosyln & Dark & Boreas & Karanlik & Hafsasultan & UzmaN & Harika & Burak28 & ParlamenT & Hypnotic_Poison & Mois & Alpaslan & Sivasbeyi & AppendiX & Sonatin & Kübra & Norm Helper Adayları/Stajyerleri : Sükunet & DarkDayS & kiLL & GüLse & Serdar28 & KaRaBeLa & Beyefendy Help Departmanı Eğitim/İstatistik/Eğlence/Test/Pratik/mIRChelp Botu : Hes Bilgi : Emektar olarak eklediğimiz arkadaşlarımızın, ekibimize büyük katkıları/emekleri olmuştur.Ara ara online olup katkılarına devam etmektedirler. [ Geveze.ORG Help Departman Kanallarımız ] #Help -> Kullanıcılara IRCd/Services komutları hakkında yardım/destek verilen resmi yardım kanalıdır. #Helpers -> Helper'ların soru/cevap aktivitelerini yaptığı ve fikir/bilgi alışverişlerinde bulunduğu kanaldır. #HelpMaster -> Help Kurul üyelerinin bulunduğu ve departman içerisindeki kararların alındığı kanaldır. #Hes ve #Hes2 -> Helper aday/stajyer eğitim kanalıdır. #Egitim -> Sunucudaki kullanıcıların soru/cevap botu ile bilgilerini pekiştirdiği ve Global eğitimlerin verildiği kanaldır. #Educator -> Helper Eğitmenlerinin, Helper ve Aday/Stajyer'lerin durumları ile ilgili fikir alışverişi yaptığı kanaldır.Eğitim projeleri de bu kanal üzerinden hazırlanmaktadır. #HelpSINAV -> Hes Help sistem botu üzerinden, Helperların içerisinde üst düzey komutlar olan pratik, test, bilmece gibi kodlarla vakit geçirdiği eğitim kanalıdır. #Sınav -> Helper olmak isteyen kullanıcıların bilgilerinin test edildiği kanaldır. #Operhelp -> Helpların bulunduğu, sunucu içerisindeki kullanıcılara reklam/şikayet gibi soru(n)lar hakkında destek/yardım verilen kanaldır. #mIRChelp -> mIRC scripting Language destek/yardım kanalıdır.Sunucu içerisinde mIRC/script kullanan kullanıcılara 7/24 sorunsuz destek/yardım verilmektedir. #Help-sohbet -> Helper'ların sohbet etmesi amacıyla açılmış, Hes sistem botu üzerinden bazı eğlence kodlarının aktif olduğu sohbet kanalıdır. [ Başarılı Helper Ödüllerimiz ] Oper hediyesi : Her ay online/voice/istatistik listesinde üst sıralarda olan, Departman içerisinde saygı/hiyerarşiye eksiksiz uyan helper'lara verilir. Global kanal hediyesi : Her ay online/voice/istatistik listesinde üst sıralarda olan, Departman içerisinde saygı/hiyerarşiye eksiksiz uyan helper'lara verilir. Karşılama mesajı hediyesi : Adaylığını başarıyla tamamlamış helperlara, Helper yarışma aktivitesinde başarılı olan helperlara ve Hafta/Ay süresince sürekli aktif olan helperlara verilir. Sunucu/Server fark etmeksizin Help departmanlarında emek veren tüm arkadaşlarımıza, Kolaylıklar ve başarılar dileriz.
Konu Unknown tarafından (07 Aralık 2022 Saat 10:01 ) değiştirilmiştir.
|