Cevap: Doğum günün kutlu olsun *diShy ablaaammm
Tşk ederimmm Cafer beyciğimmm (: Ertucuğum çok tşk ederim canım sen de seviliyorsun çokça <3 ~ Çok tşk ederim canım (: ~ oyh tşk ederim tatlımm 😘
| vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmm canimin içiiiii biraz geç oldu amaa reeldeki sorunlarimdan dolayı geciktim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kusura bakma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Seni coookk seviyorum iyi ki doğmuşsun güzel anniiiş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Minnoşlarimin anasiii iyi ki varsın. Benim için olan değerini anlatmama gerek yok biliyorsun
Hep hayatımda oll Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ailenle ve bizimle beraber nice güzel sağlıklı yaşlara kuzumm
| ~ yiaa yerim seni @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gönüller bir bebeğim hiç sıkıntı yok seviliyorsun çokçaaaa 😍😘 ~ Çok tşk ederim canım , seviliyorsun 😘 ~ Çok tşk ederim güzelim amin inşAllah güzel dileklerinin fazlası seni bulsun 😘
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα vє
αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum .. |