Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Aralık 2022, 11:06   #20
diShy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Doğum günün kutlu olsun *diShy ablaaammm

Run Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mutlu yıllar dilerim canım.

Tşk ederimmm Cafer beyciğimmm (:

Surreal Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
canımın içi nice senelere iyiki varsın iyiki doğmuşsun seviliyosun <3

Ertucuğum çok tşk ederim canım sen de seviliyorsun çokça <3

Lareina Nickli Üyeden Alıntı
Mutlu seneler.

~ Çok tşk ederim canım (:

Derya Nickli Üyeden Alıntı
Nice mutlu yıllara canim ;*

~ oyh tşk ederim tatlımm 😘

vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmm canimin içiiiii biraz geç oldu amaa reeldeki sorunlarimdan dolayı geciktim
kusura bakma

Seni coookk seviyorum iyi ki doğmuşsun güzel anniiiş

Minnoşlarimin anasiii iyi ki varsın. Benim için olan değerini anlatmama gerek yok biliyorsun
Hep hayatımda oll
ailenle ve bizimle beraber nice güzel sağlıklı yaşlara kuzumm

~ yiaa yerim seni @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gönüller bir bebeğim hiç sıkıntı yok seviliyorsun çokçaaaa 😍😘

Risque Nickli Üyeden Alıntı
Doğum günün kutlu olsun Rabbim uzun ömürler versin inşallah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalbi yüreği içi güzel insan

~ Çok tşk ederim canım , seviliyorsun 😘

Zeytin Nickli Üyeden Alıntı
Ahh konuyu şimdi gördüm canım
Sevdiklerinle birlikte huzur ve mutluluk dolu çok güzel bir ömür dilerim
Yeni yaşında her şey gönlünce olsun:*

~ Çok tşk ederim güzelim amin inşAllah güzel dileklerinin fazlası seni bulsun 😘

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver