Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Kasım 2022, 11:12   #16727
aLya
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Not Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sağlık olsun. Sen iyi olda canım hoşgeldin canım benim seni gördüğüme sevindim. Sen her zaman seviliyorsun😍 😊

Çok şükür iyiyim canım. Uğraşıp duruyoruz işte ne diyelim, hayat mücadelesi. Bende seni gördüğüme çok sevindim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Ah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].. su an cay bardagindan ictigim nescafe .. bu fotonin yaninda oyle komik duruyor ki
Cok tsk ederim.. ellerine saglik icmis kadar olduk 🥰

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hosgeldin cnm seni gormek guzel

Feronia'cım hoşbuldum canım benim , seni de görmek çok güzel inan..
Tanem Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi Allah kolaylık versin. Canım sen de hep aklımızdasın küçük beyefendi ve sen çok öpüldünüz 😘🎈

Tanem'cim amin canim benim. Küçük beyefendi büyüyor bakalım. Büyüdükçe de canıma okuyor
Bizden de sevgiler öpücükler

Risque Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bizden de sana sevgiler saygılar

Cok sağolasın sevgili Risque.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver