Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Kasım 2022, 09:23   #80
PauL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İddaa Hazır Banko Kuponum - GünceL -

PauL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dünya Kupası Maçları Kuponum

Bugünkü 13:00 Maçına Oynadığım Kuponlar;

Galler - İran / İY 0

Galler - İran / MS 2

Galler - İran / Dep İkinci Yarı Çok Gol Atar

İster Hepsini tek Tek Oynayın İsterseniz Arasından Seçtiğiniz Kupona Oynayın..

Merhaba, KUPON YEŞİLLENDİ SEÇTİĞİMİZ 3 TERCİHTE GELDİ OYNAYAN ŞANSIMA ORTAK OLAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM..

Adem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] merhaba. Seni görmek güzel.
Benim kuponum da; HİÇ OYNAMAYIN PARANIZ CEBİNİZDE KALSIN
Ne ocaklar söndürdü bu İddaa uzak durmak en iyisi.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eyvallah sağolasın senide görmek güzel dostum cansın.

İddaa hk. : Nefsine hakim olamayan kişiler dediğin gibi kesinlikle girmemeli.çünkü bu konuda iddaa oynarken kendileri ilede iddaa giriyorlar.Kaybettiği her kuponu kazanmak için onu kurtmak adına tekrar oynamaya kalkışıp daha çok kaybediyorlar.Hırs yapmadan risk almadan sakince oynandığı taktirde sıkıntı olmaz çok aşırı bir rakam yatırırlmamalı bütçeyi sıkıntıya sokacak kadar değil ufak ve düşünerek.İllede oynayın diye oynanmalı diye asla böyle bir talebimiz olamaz olmamalıda zaten oynayan kişiler için vakit geçirmek zaman geçirmek ufaktan bişeyler almak kazanmak isteyenler için kendi oynadığım kuponları paylaşıyorum oynamak oynanamak onalra kalmış

Konu PauL tarafından (26 Kasım 2022 Saat 09:25 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver