|
AftieL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
O zamanlar A haber yoktu yalnız hangisini A haberden öğrendiğimi düşünüyorsan bilmiyorum TV de hiç izlemem zaten uyandırmaya kıyamama meselesini diyorsan o zamanın bütün gazete manşetleri boy boy yazdı konvoy engelleme meselesini diyorsan bizzat o zaman tvlerden izleyen annemden duydum. Bazı şeylerde eskiye bakmadan yenisinin kıymetini bilemessin eski hatalardan bizzat ders almalısınki yenisini daha güzel inşa edebilesin lider yakalandı diye örgüt çökmüşmü oluyor buna inanıyormusun? Herneyse ne düşündüğün pekte umrumda değil. Elinde Türklere karşı silah doğrultmayan tek kişi kalana kadar PKK bitmez o zamana kadarda desteğim tam. |
Açın bakın hanımefendi, 1999'dan 2003'e kadar verilen şehitlere bakın. PKK'nın örgüt yapısının tamamen çöktüğünü görürsünüz. Hatta Öcalan'ın bile bu iş bitti, buraya kadar diye demeçleri var. A Haber'den kastım o gün izlediğinize dair değil bugün izlediğinize dairdi. AKP propaganda makinesinin yıllarca insanlara ezberlettiği şeyleri söylüyorsunuz, farklı bir şey duymuyorum. Mesela bu makine, eski Türkiye'de dindarlara zulmedildiğini falan da söyler, böyle bir şey var mı yok. Ama bu algı yıkamayız artık, çünkü öyle oturdu bir kere. O kadar eskiye gitmeye gerek de yok, Salih Müslim'in Ankara'da ağırlandığı tarih 2014. Türk Devletinin Kobane'de Işid'e karşı savaşan PKK'yı Türkiye topraklarından geçirdiği tarih 2015. 1978'de bir derenin kenarında kurulmuş örgüt 44 yıldır "bitirilemiyorsa" devletin verdiği her dolmayı yutmadan önce bir düşünün derim. Daha önce de dedim, bir AKPli ile siyaset konuşacağıma gider elektrik süpürgesiyle konuşurum daha iyi. Yine de yazmış bulunmak için yazıyorum işte. Bakmayın siz bana. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.