Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Kasım 2022, 16:27   #7627
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek, Ona İstediğin Yorumu Yap

Ocean Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
arkadaşlar yanlışlıkla "rm -rf" komutunu kullanmışlar herhalde, bu teknoloji çağında tek tuşla yedek alınabiliyorken ve bırakın bir yedeği birden fazla yedek alınması gerekirken, alınmadıysa bu çok büyük bir amatörlük ve acemilik. sky-dancer denen şahsıs ayrılırken verileri sildi mi silmedi mi bilmem öyle bir şeyler dile getirenler de olmuş lakin sky kimsenin babasının oğlu değil, alır malını siler gider, kimse yüzde yüz güvenilir de değil. 30 yıl ortak iş yapan kardeşler bile tarışıp kavga edip ayrılıyorlar. siz bunu önceden düşünüp, ona göre ulan bir gün bu adamla tartışırsak, ters düşersek her şeyini alıp gider diye düşünmez ve ön göremezsen böyle soğuktan çükü düşmüş yunan heykeli gibi kalırsın ortada. kimseye güvenmemeyi ve kendinizi garantiye almanız gerektiğini gösteren bir örnek olsun bu konu size. güvenmek iyidir ama güvenmemek daha iyidir.

buradaki güvenmemek benim arkadaşlar evet…
öyle herkese güvenilmez
sevgi beslenilmez diyo
okurken bir gaza geldim, yine nokta atışlı yazmışsın Ocean düşüncene sağlık rep atamadım :|

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver