Bir ara hep birlikte güzel bir yerde telafi ederiz abi. Çok teşekkür ederim, hep birlikte inşallah. Kaç yıl oldu hatırlamıyorum, bu platformda gerçekten değer verip sevdiğim, saydığım nadir kişilerdesin.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Violent Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bende geç kaldım dimi 🙈 Vallahi görmemişim zaten tarih konusunda berbat ben özür dilerim cancağızım. Ali'cim doğum günün kutlu olsun. Senin bendeki yerin her zaman farklı biliyorsun da gene diyeyim burda da 1 mio karşısında 😀. 10 yıldır birbirimizi çekiyoruz ya , daha da çekeriz herhalde 🙄
Özetle; İyiki Varsın ve Seni tanımışım. Daha nice musmutlu yıllara 🎉🎂🎊
|
Telafi etmen gerekecek artık. Çok teşekkür ederim, iyi ki tanışmışız, hep birlikte inşallah.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok teşekkür ederim hocam, hep birlikte umarım.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok teşekkürler @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım. Görsel çalışmalarınız için ayrıca teşekkür ederim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.