|
Violent Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Şiddet şiddeti doğurur. Aileden bir çocuk ne görürse onu yaşar. Şiddet yapan birçok kişinin zamanında ailesinden şiddet gördüğü de alanen ortada. Annemden, babamdan bir gün bir fiske yediğimi bilmiyorum. Çocuk yetiştirmek çok zor bu alenen bir gerçek. Kendine güvenemeyen yapmasın arkadaşım. Sabırla, güzel dille anlatarak , çocuğa inat gitmeyerek aşılır her çözüm yeter ki sevgi bağları sağlam olsun.
- bu arada dayak atalım diyenler, size dayak atmak lazım bence bakalım nasıl oluyormuş 😃
|
Beni dövmedilerde ne oldu, birkere dayak yedim kendime geldim
Boş ver reis bazen dayak atmak iyidir
Sokaklarda çok yedim ama akıllanmadım, evde 1 kere yedim akıllandım. Bazı şeyler gerektiriyor
Mesala çocukken 5 yaşlar olabilir yaşımı hatırlamıyorum TV'mizi kırmıştım çok zevkliydi dayak yemedim ama annem çok kızdı
Aylar sonra birdaha kırdım annem dövdü daha kırmadım
Dövmeseydi yine kırardım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne o öyle yapma etme vs vs eyw da bi yere kadar
Vur ağzına ağlasın 2 saat sonra geçer daha yapmaz yaparsa bi daha döv oldu bitti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.