Konu: togg
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2022, 17:32   #17
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: togg

AftieL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben okuduğumu gayet anladım ama sen beni anlamadığın için sana detaylıca ne anladığımı anlatayım bir sürü başlık paylaşıp arkadaşların Erdoğanı övdüğüne dair güzelleme yapmışsın bende başlıklarda problem yok insanlar istediği haberi paylaşabilir dedim verdiğim cevapta togg ya da silinen mesajından bahsetmedim mesajınıda görmedim ayrıca ne yazdığını bilmediğim için ona cevap yazamam elbette mantıken değil mi? yaptığın güzellemeye cevaptı yazdıklarım ve dedimki kimse senin hoşuna gidecek haber aramak zorunda değil

hala ne dediğime dair gram fikir oluşmamış kafanda, ben adamın açtığı başlıklardan şikayetçi değilim, sen sürakli iktidar yanlısı başlıklar açıyorsun sorun yok ama biz neden muhalif yorum yapınca siliyorsun demek istiyorum bu kadar basit bir şeyi anlamamakta ısrar etmek de büyük bir nöron sarfiyatı.

MasteR06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok sevdiğin baykuş ekonunda fetonun eteğinden çıktığını bilmek için kaç şişe daha içmen lazım alkolik? İçki içmekten beynin sulanmış ancak klavyeden muhalefet yapıyorsun. Genel merkezden iyi para alıyorsun anlaşılan tek bildiğin kendini zeki zannetmek şu forumdaki en gerizekalı varlıksın.

öfke ve hakaret cahilin sopasıdır, bunları bir de reelde yüzüme karşı söylesene yiğidim ?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver