Konu: togg
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2022, 14:28   #9
Dwight
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: togg

Feronia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siyasetten uzagim, araba hakkinda yazdim
Zaten forum siyaset meydanina dondu.

Aman siyaset konuşmayalım demek, iktidarı eleştirmeyin demektir zaten. Bu diyen herkes şark kurnazıdır. Şu hayatta siyasetin dışında kalan bir alan yok. Siyaset senin ne kadar uyuduğuna, haftada kaç saat çalıştığına, yediklerine içtiklerine, yatak odana, kaç çocuk yaptığına, senede kaç gün tatil yapacağına, kaç yaşında emekli olacağına, nasıl bir emeklilik geçireceğine, nasıl öleceğine, nasıl yaşayacağına her şeye karar veriyor. Bizim ülke çok siyaset konuşulduğu için değil siyaset konuşulmadığı için bu halde. Çünkü konuşmak yasak. Birlik beraberlik masalları okunuyor. Birlik beraberlik = Devletin verdiği her dolmayı yutmak. O yüzden 500 sene de geçse bu ülkeden bir cacık olmayacak. Dün padişah kıçı yalıyordu, bugün ismi lazım olmayan adamın kıçını yalıyor. Yarın da bir başkasınınkini yalayacak. Bir oğlu şehit olacak, diğer oğlu madende ölecek, kızı da Taksim'de hayatını kaybedecek. Bunlar birileri İsviçre bankalarında milyar dolar biriktirsin diye yapılacak. Vatan, millet, ezan, bayrak, kuran vs. bunların hepsi enstrümandır. Gariban konuşmasın, sesini kessin diye kullanılır. Bu sözlerim ne sana ne bir başkasına fayda etmeyecek. Belki birinin aklına bir şeyler sokarım diye yine de yazdım. Yönetim de siler belki.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver