Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2022, 02:06   #16506
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

judith Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] afilli bir paragraf yazsana yanıt alınca sil ama sadece kendi yazıların görünsün..

ben konuşunca forumdaki en muhalif kişi oluyorum biliyorsun sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] evimde oturmuş içiyorum, tabii yine sarhoşum her zaman ki gibi. (içmediğim her bir gün kayıp ve ziyan zira) ortalık kan gölüne dönmüş. zaten sosyal medya da her yere erişim yasağı gelmiş foruma girmekten başka alternatifimiz vpn'in insafına kalmış. hoş sosyal medyayı kapatmak yerine sınırlarımızı kapatsaydık şu an çok daha güzel şeyler konuşuyor ve birbirimizin şerefine kadehler kaldırıyor olabilirdik. kuzey kore, çin ve iran'dan hallice bir geceden üzüntülerimi dile getirerek satırlarıma son vermek istiyorum. seninle şimdi pulsarlardan, nötrünolardan, nebulalardan konuşup uyumak varken siyasal islamın bok çukurundan konuşmak hiç haz vermiyor. afilsiz bir gece için beni bağışla.

sana "David August - Epikur" parçasını armağan ediyor, seni gecenin karanlığına çağırıyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver