|
vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
11 Kasım..
Doğum Günün Kutlu Olsun canıms @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu platformda güvendiğime ve tanıdığıma pişman olmadığım ve asla da olmayacağım nadir insanlardan birisi olarak hayatımda yer edindiğin için sana şükranlarımı sunarak yeni yaşını en güzel duygularla kutluyorum.
Nice beraber yaşlara diyelim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Burada çok uzatmayacagim özel olarak dileklerimi sana iletiyorum şuanda Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sana verdiğim değeri ve sevgiyi söylememe gerek yok sanırım?
İyi ki doğdunnn Ali'ciğimm.
Yeni yaşınla beraber tüm güzel anıları yaşamanı temenni ediyorum. İyi ki varsın.
Burada olsan ellerimle pasta yapardım ancak mesafeler... Seneye artık diyelim.?
- vioş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Viocum öncelikle bu konuyu açtığın, daha sonrasında konuda yazdığın iyi dileklerin ve düşüncelerin için ayrı ayrı teşekkür ederim. Duygularımız karşılıklı, senin de yerin ben de ayrıdır. İyi ki varsın. Çok mutlu ettin.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eyvallah, teşekkür ederim. Hep birlikte.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hanımefendi iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, siz de öylesiniz, hep birlikte inşallah.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkür ederim, hep birlikte inşallah.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eyvallah abi, teşekkür ederim. Hep birlikte.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkür ederim hanımefendi, hep birlikte inşallah.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tanışıyor muyuz?
Teşekkür ederim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkür ederim, hepimiz için öyle olsun umarım. Siz de iyi ki varsınız.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eyvallah hocam, teşekkür ederim. Hep birlikte inşallah.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eyvallah abi, çok teşekkür ederim, hep birlikte inşallah. Kişi sevdiğiyle beraberdir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkür ederim, hepimiz için.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkür ederim. Sağlık, mutluluk hepimiz için inşallah.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkür ederim. İyilik ve sağlık hepimizle olsun.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkür ederim, hep birlikte.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkür ederim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eyvallah abi, teşekkür ederim. Hep birlikte inşallah, @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'un doğum günlerimizi birleştirip bir şeyler yapması gerek diye düşünüyorum..
Teşekkür ederim, iyi dileklerin hepimiz için her yaşta olsun.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eyvallah abi, teşekkür ederim. Sen de burada tanıdığım en iyi adamlardansın. Ama bence de böyle kutlama zaten. Yer ve zaman bekliyorum..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İyi dileklerin için teşekkür ederim, hepimiz için olsun, hep beraber olsun inşallah.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
---
Doğum günümü kutlamak için bana vakit ayıran herkese ayrı ayrı tekrardan teşekkür ederim. Mutlu ettiniz.