Hindistan'da geleneksel Pushkar Deve Festivali gerçekleştirildi
Hindistan'ın Rajasthan eyaletindeki Pushkar kentinde geleneksel Deve Festivali gerçekleştirildi. Geleneksel kıyafetler giyen bir besici, süslediği devesiyle turistleri eğlendirdi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hindistan'ın Rajasthan eyaletindeki Pushkar kentinde geleneksel Deve Festivali gerçekleştirildi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Her yıl Ekim ya da Kasım aylarında düzenlenen festivale besiciler develeriyle birlikte katıldı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Geleneksel kıyafetler giyen bir besici, süslediği devesiyle turistleri eğlendirdi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İşte Pushkar Deve Festivali'ndne yansıyan renkli kareler.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ntv
__________________ Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...