Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2022, 15:12   #1
CORDON BLEU
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Sakatım" diyerek dilenen şahıs zabıtayı görünce sulama kanalından koşarak çıktı

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde koltuk değneğiyle "Sakatım" diyerek dilenen bir kişi zabıta ekiplerine yakalandı. Şahsın saklanmak için girdiği sulama kanalından koşarak çıkması ise pes dedirtti.
Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Gediz Kavşağı civarında koltuk değneğiyle "Sakatım" diyerek dilenen bir kişinin bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye Manisa Büyükşehir Belediyesine bağı zabıta ekipleri sevk edildi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

SULAMA KANALINDAN ZORLANMADAN ÇIKTI

Vatandaşların duygularını istismar eden Recep Ç. İsimli dilenci, zabıta ekiplerinden yakalanmamak için sulama kanalına saklandı. Ekiplerden kaçamayacağını anlayan Recep Ç.'nin sulama kanalından zorlanmadan çıkması ise dikkat çekti.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ÜZERİNDEN 120 TL ÇIKTI

Üzerinde yapılan aramalarda 120 TL para el koyan ekipler dilenen Recep Ç., hakkında Kabahatler Kanunu çerçevesinde işlem başlatırken el konulan paralar da kamuya aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver