Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ekim 2022, 15:36   #1
SaW
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eski Dostlara Selamlar

Merhaba arkadaşlar.

Geçtiğimiz yıllarda bir fırsat bulup foruma yıllar sonra bir göz atmak için uğradığımda şifremi hatırlamadığımı fark edip şifre yenileme talebinde bulundum ve mail falan gelmedi. Geçenlerde sağolsun NucLeaR bana facebook üzerinden ulaşıp hem forumu kendisinin satın aldığını söyledi hem de şifre problemi halletti.

Her ne kadar bundan sonra foruma vakit ayıramayacak olsam da uğramışken Sinan'a bir kez de buradan hayırlı olsun demek istiyorum. Hem böylece eski dostlara da bir selam verme fırsatı olacak benim için.

Konuyu açmadan önce foruma hızlıca bir göz attım. Bir çok nick tanıdık geldi, hatta onların bir kısmının hala forumda aktif olduğunu görmek beni duygulandırdı.

Tabi geçen yıllar internet hayatında da bir çok şeyi değiştirdi. Zamanının adeta sosyal medyası gibi olan ve insanların interaktif bir şekilde bir araya gelmesine olanak sağlayan IRC dünyası şimdilerde bizler için hoş birer anı olarak kaldı. Hala aktif bir şekilde yaşatmaya çalışan arkadaşlara başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

Yıllardır olduğu gibi bundan sonra da her ne kadar aktif olarak foruma ya da IRC dünyasına dahil olmam mümkün olamasa da benim gibi "fosillerin" yer alacağı, tarihi önceden ayarlanarak planlanabilecek bir sanal buluşmaya katılmayı çok arzularım.

Bu forum sayesinde mIRC scripting, TCL scripting ve C++ dillerine merak sardım, sonrasında web üzerine PHP, javascript gibi alanlara yöneldim. Tabi artık yıllardır hiç biriyle uğraşmıyoruz ama hepsi bu forumdaki yardımlaşma ve arkadaşlıklar sayesinde oldu. O yönüyle IF'nın yeri her zaman ayrıdır, tabi bu yeri bizler için değerli kılan o eski dostluklar ve emekler.

Bizleri hatırlayan arkadaşlar da aşağıya selamlarını yazarlarsa o güzel anılarımız bir bir hafızalarımızda canlanır ümit ediyorum.

Tekrar nicklerini hatırladığım ve hatırlayamadığım tüm dostlara selam olsun.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver