Cevap: Yanlış algı ve sanal ortamın acizligi
Merhaba Sevgili İF kullanıcıları.
Konuyu biraz geç gördüğüm için geç cevap yazdım. Gerçi irc ortamını bıraktığım için cevap yazmayacaktım ama domainlerim söz konusu olunca cevap yazma gereği hissettim.
Yaklaşık 1 senedir haftada en fazla 5 dk online olduğum sunucumun illegal polemik konusu olarak ortaya konması sonrası açıklama yapma gereği hissettim.
Ben sunucuyu değer verdiğim bir arkadaşıma teslim ettim. Telnet şifreleri bende olmadığı için Nick sifrelerimi verdim. Telnet şifrelerini de alınca yine o arkadaşa vereceğim. Bu ön bilgi olsun. Neyse gelelim konuya.
Ben küfürü tasvip etmem. Bugüne kadar da benim ağzımdan yada yazdığım yorum veya eleştirilerde bu konu tartışma olsa bile küfür duyan varsa buyursun yazsın ki Sunucumda küfür edenleri uyarıp susturan da her zaman ben olmuşumdur. Bilende bu konuyu çok iyi bilir.
Sevgili Yanki arkadaşımız "Şimdi resimlerdeki kişi tanıdığım ve sunucusuna girdiğim eski bir arkadaşım diye tabir ettiğim lakin yine bir bayan olayı için beni satışa getiren kişinin nick'i. Ondan gerekli açıklama bekliyorum." diye yazmışsın. Bel altı konularla karalamaya çalışma bence. Gerek yok böyle polemiklere. Konuyu uzatmamak için bu kadar yazıyorum.
Kısa ve öz cümleler kurmaya çalışacağım. Bu kadar rahatsız olduysan gelmezsin sunucuya. Bu saatten sonra gelmede zaten. Böyle düşünen varsa da sunucuya gelmeyebilir. Ben zamanında güzel bir ortam kurdukça nedense benim çevremdeki insanlar bunu çekemeyip yada kendisini eğlendirmek uğruna getirdiğimiz veya gelen bay veya bayan arkadaşları rahatsız etme gereği hissetti. Tartışmalar çıkardı. Ortamı gerdi. Ben bunu 3 defa yaşadım. Sunucuyu teslim ettiğim arkadaşımda sunucu ile ilgileneceğini ve buna asla izin vermeyeceğini anlattı.
Su anda üst tarafta olan konuyu bilmem. Kim ne yapmış ne etmiş. Sunucuda olmadığım içinde açıkçası araştırmadım araştırma gereğide hissetmiyorum. Ancak sunucuyu teslim ettiğim kişi ile konuştum küfür eden kişi sunucuya gelmeyecek. Bu sorunu çıkaranlarda ortamı gerenlerde gelmesin.
Benim domainlerim arkadas.org veya mesgul.net yada diğerleri illegal polemik konusu değildir. Hiç bir zaman olmadı olmayacakta.
İlk ve son yorumum. iyi İF'ler. |