Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2022, 17:31   #53
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbetbagım.Com Sunucusunun Büyük Ayıbı

MasteR06 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Geçmiş olsun hanımefendi.
Olayın özü şu. Sizi daha önce tanıyan biri sunucudan atılmanız için böyle bir yola başvurmuş. Emin olun o an sunucudayken başka bir nickle gelip bunu yapmıştır. Bahane olsun. Yok bunu yapan şu olabilir ben uğraşamam sunucumdan çıkın. Korkuya bakın. Acemilik böyle bir şey işte.

Beyefendi Öncelikle çok teşekkür ediyorum.Hanımefendi başka bir yerde başka bir nickdeydi biz gibi sabit nick kullanmıyorlar her sunucu da başka bir nick Fakat herhangibi bir samimiyetim yoktu.Sorunumda yoktu kendisiyle ve Tesadüf girdim bu yerde de,Sunucu admini olarak karşılaştık Sunucu sahibi bir beyefendiydi.Ben zaten neye uğradığı mı anlamadım bile Olaylar peşpeşe gelişti.Fakat ben de sizin gibi tahmin ediyorum.aRin hanımefendi orada aRya hanım oldu.Bana oyun oynayan da kendisiydi yani o sözler diye ithamlarda bulunan,Ben kendimi biliyorum.Yetki hak edenlere versinler çocuk oyuncağı yapacak insanlara değil.Allaha havale ettim.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver